Les mikrobloggen til Siv

Her er alle kortmeldingene fra Siv så langt på ekspedisjonen:[tweets for=»siv_tov»]

12 kommentarer til Les mikrobloggen til Siv

 1. nogva sier:

  «Folk pleier å si hvem de er før de snakker til Tare. Men jeg tror ikke jeg trenger det, han kjenner meg igjen på parfymelukta.» Siv æ flire mæ ihjel, du e no dæ sjøl du å, søta 😉 Stolt over dæ, følge dæ her hele tia!

 2. plstian sier:

  Hei Siv ;-)Så første episode, å må bare si at du/dere har virkelig et skikkelig stå på humør, går en del i fjellet å vet med sikkerhet at det kan være et slit til tider, så all ære til deg /dere.

 3. Mona sier:

  Eg e rå-imponert! Vi trøng å bi påminnt om at «perfekt» e et relativt begrep!! Du e nok meir perfekt du enn mange andre – ikke mange som hadde klart en slik tur med alle legemer inntakt en gang! Ska på lavvo-tur med ski sjøl tirsdag t onsdag, skoilla næstn ønska eg hadd et handicap sjøl å skyll på vess eg sinke gruppa ;o)

 4. Utrolig flott program. Virkelig herlig å se hvordan dere samarbeider å prater med hverandre. Er stor inspirasjon. Fikk nesten lyst til å gå en tur 😛

 5. kennethgreywolf sier:

  Herlig program, fantastiske deltakere! Litt sent å kommentere dette nå, for programserien er jo alt spilt inn, men uansett: Du trenger overhodet ikke å bekymre deg for manglende fot, du er slående vakker og intelligent. Du sier noen ganger at det er vanskelig å ikke være helt perfekt. Jeg er ganske så overbevist om at det meste sitter i hodet ditt, at 99% av «oss andre» knapt ville reflekttert over det etter å ha møtt deg.

 6. SiljePenelope sier:

  Hei Siv 🙂 så deg på TV og ble helt oppslukt. Du er så sykt nydelig ! Ikke bare utseende, men på innsiden også. Nei du var virkelig helt flott, så ser vel egentlig litt opp til deg. Du har så mye mot for å vere så ung 🙂 Håper du har det bare bra, fra bergensjenten 🙂

 7. Tor Eirik sier:

  Så deg på Tv i kveld,for en utrolig nydelig dame du e!! 🙂 Stå på.

 8. sjarmert sier:

  En ting er vertfall sant , Uten deg i Ingen grenser hadde programmet vert litt Kjedeligere , Du er en gledes spreder og gjengens oppmuntrer , Du klarer deg utrolig bra og er Utrolig flink til og hjelpe de andre , Super koslig at du prater Med tare og gir han Oppmerksomhet virker ikke som så mange andre gjør det 😉 Du sprer humør og glede blant gjengen , Turene kunne fort Blit enda lengere og gråere om du ikke hadde erstatta sola i flere tilfeller ,Min favoritt i Ingen grenser, Jeg vet ikke hvem du er og jeg kjenner deg over hode ikke , Men om du er deg selv på tv så vil jeg si at du er One of a Kind . Jeg vet hva som har skjedd med deg , Det benet blei Amputert og det virker som om det benet har gjort seg om til et hjerte for ditt Hjerte er stort. Utrolig person , Er nesten litt småforelska , Men du sjarmerer jo hele Norge når de ser på Uten grenser ,Gleder meg til flere episoder<3

 9. perchr sier:

  utrolig nyyyyyyydelig siv….og sterkt imponert over motet ditt , stå på !!

 10. kar 22 sier:

  Du er en utroooolig søt jente 😉

 11. veronikaiormsen sier:

  Du gjør en kjempeinnsats på turen «ingen grenser»! Vi i styret til Landsforeningen for Trafikkskadde, Salten lokallag, er imponerte. Vi lurer på om du kan være på en temakvled med våre medlemmer, gjerne til høsten. Tema vil da være ingen grenser, da de fleste av våre medlemmer er trafikk og/ yrkesskadde og vi tenker mange trenger ett lite løft av å høre du fortelle om dine utfordringer til din skade og opplevelser ift turen. Når det gjelder honorar til deg for kvelden, kan vi prate om det privat. Du kan ta kontakt på mail eller mob: 95290399.

 12. Sigve sier:

  Hei!Synes dere har gjort en kjempe jobb. Må ha vært en utrolig tøff tur. Lykke til videre

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *