Les mikrobloggen til Per Christian

Her er alle kortmeldingene fra Per Christian så langt på ekspedisjonen:[tweets for=»per_christian_b»]

48 kommentarer til Les mikrobloggen til Per Christian

 1. Balla sier:

  Looking good, PC 😉

 2. annemay sier:

  Hei Per Christian Vi følger med deg stå på du er tøff

 3. janerik sier:

  Nå ser det ut til at det begynner å bli tyngre PC, Stå på vi følger med alle sammen. Hilsen hele familien Sandberg

 4. janerik sier:

  Håper du får sett alle innleggene vi legger inn her PC? Det blir nok litt tøffere nå som det går mer over stokk å stein. Det er nå din ståpå vilje og samarbeids evner virkelig blir satt på prøve. Fortsatt stolt over å kjenne deg, og vite at jeg er en bitte liten faktor til at du er den kjempekaren du ser ut til å framstå som på nett. Make all of us proud. ( looking hansome out there).

 5. viljaraasan sier:

  Stå på PC, vi følger med på Beitostølen!Hilsen Viljar

 6. Torill sier:

  Du er nok ikke en bitte liten, men en stor faktor til det Jan Erik 🙂

 7. mariann sier:

  Ser at dere har det tøft ut i bushen nå,men du klarer deg fint,bror.Kjempebra.Følger med deg hver dag.Skal hilse,og gi deg mange gode klemmer fra mamma. Hun kommer på nettet om noen dager.Stå på videre.God klem.

 8. Andreas sier:

  Tøfft gjort PC! Men midt i blinken for deg. God tur! Hilsen fra Skien.

 9. heidikg sier:

  Følger med daglig PC! Helten vår!

 10. Grete sier:

  Hei Per Christian.Superstolt av deg.Du er den tøffeste jeg vet om.Ser ut som at du opplever ditt livs eventyr.Vi i Stavanger heier på deg hele veien.Klem fra Grete

 11. Monica Fyrhammar sier:

  Fick reda på igår att du är ute på tur:-D Hoppas du får en fin upplevelse, vi tänker på dig. Kramar familjen Fyrhammar

 12. janerik sier:

  Takk Toril! Litt bekymret over de siste meldingene på mikrobloggen i dag. UVI ute i bushen er ikke bra. Får håpe legen og PC har kontroll. Ville vært tragisk om han må bryte.

 13. janerik sier:

  Håper du får riktig beh. for UVI!!!, Husk at du bruker enormt med energi, få i deg nok veske.

 14. ingvillaa sier:

  Hei Per Christian!Kjipt å høre om UVI en, skal krysse fingrene for at det ordner seg, så du kan fortsette!

 15. Eva Marie sier:

  Stå på, Per Christian. Vi e veldig stolt av deg:-) Hilsen sysjenbanet på Raudeberg

 16. janerik sier:

  Ser ut til at dette blir en avslappingstur dette PC! Dere blir jo dratt rundt av hunder! Skulle ikke dere ta dere gjennom på egen hånd!? :-).

 17. Åsa sier:

  Hei PC! Det er veldig moro å følge dere fra dag til dag. Jeg er imponert over deg. Nå må du bare ha helsen med deg videre!

 18. celine sier:

  Hei onkel! håper du har det kjempegøy ut i villmarka.Du er skikkelig tøff når du kjører ut skogen med rullestolen din. Glad i deg og savner deg masse. Nuss og klem fra Celine.

 19. janerik sier:

  Har du fått kontroll på UVI, er det fortsatt aktuellt at legen trekker deg ut eller er faren over, finner ingen ting om dette i infoen, Det er viktig at vi å får høre hvordan det går med deg, om ikke du kan legge ut den infoen må vel han som ansvaret for nettsiden kunne gjøre det.???

 20. TuriTeksum sier:

  Oi! Ikke bra at du ikke er bra. Men som du sier, håper det går riktig vei. Og riktig vei er over kjølen over grensa til Norge for så å ende opp i en fjordarm i nordnorge et sted. Krysser fingrene og alt annet som kan krysses for at du får fortsette turen, unner deg og dine turkamerater det!

 21. mariann sier:

  Heia bror. Det var trasig med UVIèn din. Men du er sterk, så jeg får håpe det går bra. Du har fortjent å være med gjengen videre. Vi krysser alt vi har her hjemme og følger med på alle oppdateringer. Siden mamma ikke er inne på nett, plinger hun stadig på telefonen.Hun ønsker så inderlig at du skal bli bra og få fortsette og vil gi deg en STOR klem. Masse gode klemmer fra søs og familien.

 22. mariann sier:

  HURRA!!!! Gode nyheter.Så nettopp at du får fortsette ekspedisjonen. Stå på og pass godt på deg selv.HEIA PER CHRISTIAN.

 23. Name sier:

  Det var dagens opptur for oss hjemmesittere, flott PerChristian..fra Marianne

 24. helgekiversen sier:

  God bedring. lykke til videre. Helge Rullestol

 25. Britt Lovise sier:

  God tur videre og god bedring!! Det ser kjempekjekt ut…. 🙂 Take care! Vi heier på deg fra Lier! Klem

 26. Richard sier:

  Pc! Rått parti! du e en helt!Spør han Lars om han kan smake på urinen din. hvis det går bra så fortsetter du turen. hvis du bryter så bryte eg ryggen din. på nytt.snakkes

 27. janerik sier:

  Phu!!! Nå var jeg redd du var trukket ut av ekspedisjonen!! Håper allt går bedre nå PC lykke til videre.

 28. Evy sier:

  Håper at det går bra med deg,og at du får fortsette videre ,følger med deg flere ganger daglig.Lykke til videre!!!!

 29. tantemaritogterje sier:

  Heia PC! Vi i «5.avenue» krysser og alt vi har for deg! Stå på, vi vet at du har det som trengs! God tur videre!

 30. janerik sier:

  Nå har det gått to dager siden du var på sykehuset, status? Du ser litt slakk ut i øya. men det kan jo være at du ikke har fått «sminket deg». Følger med hver dag. Stå på!!

 31. janerik sier:

  Bra kommentar Richard! Husk å ta litt under TH 11 da.

 32. mariann sier:

  Enig, Jan Erik. Vi må få status på han bror. Ihvertfall nå før dere drar i fjellet uten nettilgang. Mamma er også spent på hvordan tilstanden hans er. Håper det står noen lunde til. Vi krysser fortsatt alt vi har for at det skal gå bra.

 33. Torill sier:

  Venter spent på nye oppdateringer om hvordan det går. Krysser fingrene for at du får fortsette, men håper ikke du tøyer grensene for langt nå….Stor klem

 34. janerik sier:

  Supert at antibiotika kuren ser ut til å fungere, Lykke til over fjellet PC!!!Hold utkikk etter noen fine nedfarter, vi eventuelt kan teste til vinteren når pudderet ligger der.

 35. SiriSR sier:

  Har oppdatert meg skikkelig nå, bilder og alt, og må bare si at det ser..utrolig gøy ut..og som et..himla slit!! Råimponert over hva dere bedriver der ute i ødemarka.Men håperhåper at du holder deg frisk og pigg nå.Fankern så..kjipt å ikke kunne bli med helt fram..Smileklem

 36. Åsa sier:

  Glad for at du fikk fortsette. Heia heia. Nå har dere jo kommet så langt. Du er sterk. Stå på. Håper dere for sol og tørt vær videre.

 37. janerik sier:

  Takk og lov for at du fikk sutra til deg litt ekstra utstyr på rullestolenstolen!!!Nå kom det godt med!!

 38. BeritL sier:

  Spennende å følge med, PC! Flott at du føler deg bedre, og kan fortsette turen. Stå på – synes du er knalltøff 🙂 Fra Berit L

 39. janerik sier:

  Godt å se at du er i bedre form PC, Da er det bare å stå på!! Begynner å bli tynn i fjeset, dette tar på.

 40. johnhodnefjell sier:

  Fokk. Trenger noe bilhjelp på FINN. Be Monsen druse på slik at dere kommer hjem raskere. Regner med det ikke står på deg. Olaf har forresten mistet hodet, skal selge hus og flytte opp til han Ragnar. Arild har fått love tilbake og er blitt sosial. Til slutt og ikke minst – RESPECT!

 41. Nina sier:

  Dette har du bestemt deg for – dette kommer du til å gjennomføre, jeg har aldri vært i tvil. 11 dager igjen fy søren Per Christian du er god!

 42. janerik sier:

  Nå må du stå på siste etappen nærmer seg. Jeg reiser til Bodø (Valnesfjord) på Mandag. Kanskje vi sees??

 43. veronicae sier:

  Hej dig! Vill bara önska dig lycka till de sista dagarna. Nu er det ju bara slutspurten igjen så dette klarar du!! Sug in alla inntrykk och opplevelser, de er goda att ha när vardagen sätter in:)

 44. Richard sier:

  Dag 26 PC! Kommmmmmannnnnn!!!Tror ikke folk er klar over hvilken enorm prestasjon det er, det du gjør akkurat nå.Jeg forstår at hvis jeg skal toppe dette, så må jeg sannsynligvis hinke opp Mount Everest. Uten oksygen.Respect!

 45. Yvonne sier:

  Hei skjeggulf!Nydelige bilder av hele gjengen. Flotte høstfarger, samhold og smil. Skal hilse fra mange, mange tenker på deg:)Klem Yvonne

 46. Anne-Cathrine sier:

  Hei Per ChristianHåper du har det bra :o) Vi heier på deg Hilsen Kathi og Anne

 47. Olaf sier:

  Fan, e du på tur i kalotten? jeg er i Oslo og banker på døren din, ingen hjemme! Vell, da får jeg kjøre hjem! God tur videre. Du er foresten i mål, 2 dager klarer du selv med kålbrann i kranie!

 48. Stein sier:

  Hei,Angående muskelsvinn i setepartiet: kansje det vil være mulig å stimulere musklene med ørsmå elektrosjokk og dermed fremprovosere vekst ?Mvh,Stein

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *