Les mikrobloggen til Grethe

Her er alle kortmeldingene fra Grethe så langt på ekspedisjonen:[tweets for=»grethe_f»]

11 kommentarer til Les mikrobloggen til Grethe

 1. Kine sier:

  Hihihi… Banan i protesebæggen!!! Nå har jeg vært inne her og titta på litt videoklipp og bilder, dette ser jo supert ut!Jeg vet at du koser deg, og at du syns det er verdt og bli litt sliten i skrotten ;o)Selvom det ikke er såååå lenge siden du dro så savner jeg deg pittelitt da.. :PGLAD I DEG MAMMA; OG STÅ PÅ VIDERE!!!koskos og suss på snuten :o)

 2. Kine sier:

  Frida har det foressten helt toppers :o)

 3. Kine sier:

  Hola hola skogsdronningen min :o)Jeg ville bare si at jeg savner deg jeg.. Synd og se at du har migrene, men jeg håper det er bedre nå og at du er frisk og rask igjenn!!!Glad i deg!Klemmer fra KinemorFrida hilser også og gir deg en klem ;o)

 4. Arve ;-) sier:

  Vi ble litt skeptiske her sørpå i sivilisasjonen, men det var godt at det går bedre (bokstavelig). Dere ser vel nesten ut som om dere er handicappede nå da, med så mye krykker………… Stå på!

 5. Siv-Lynn sier:

  Dette er rørende å se på, hvor alle hjelper alle!Nå har jeg sett på mesteparten av det som har blitt lagt ut på nett.Ser utrolig gøy ut. Må jo le litt også ,har ikke hørt deg si Helvete før =0)Flink jente som bruker den lilla shampooen ,ser at den ble kommentert =0) Stå på og god tur videre!KlemSiv-lynn

 6. Siv-Lynn sier:

  Og det med bananen var ikke så lurt,hehe

 7. Kine sier:

  Jeg vet ikke om du kan se det her jeg, men jeg skriver forde :PSer stompen har fått gnagsår og at hårsprayen har explodert!! Hihi… Syns jeg ser det poffer…Håper stompen har det bedre snart.. Jeg har ennå ikke sett et eneste bilde av deg med lue!!! Det er vel det jeg gleder meg mest til… hihihi.. Mamma med lue 😛 Funny!Ellers håper jeg turen er fin til tross for regnevær..Det ser i allefall ut som om dere har det gøy da :o) Det liker jeg og se!Vi savner deg her hjemme og gleder oss til du kommer hjem og forteller oss ALLT du har opplevd!Glad i deg!Kos og klemPS: Frida har det finfint!!!

 8. Kine sier:

  Jeg er så stolt av deg mamma!!!!!!!! :oD

 9. Arve ;-) sier:

  Ja, da er Champagnen lagt til kjøling! Varm kakao og en stor dundyne er vel heller ikke å forakte. Husk at ingen tar dere inn i hus før dere har dusja….. Sikker på at dette har vært mye bedre -og mye verre- enn du hadde trodd. Har du meldt deg på returen også?????

 10. tinder1 sier:

  Like TØFF som jeg trodde.Hepp !!

 11. Truls sier:

  Stolt av deg Grethe, vi følger nøye med her på Hamar! Må nå begynne å ta det opp, slik at gutta også får det med seg. Skulle vært vist for barn også dette altså.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *