Les mikrobloggen til Erik

Her er alle kortmeldingene fra Erik så langt på ekspedisjonen:[tweets for=»erik_nor»]

14 kommentarer til Les mikrobloggen til Erik

 1. lillechris sier:

  Herre min, lille bror! Du er et TV-star! Jeg er saa «excited» aa lesse og hore om dette tur. Jeg haaper at du sover bedre i dag!

 2. Marianne sier:

  Hei Erik:o),vi er imponerte og stolte av deg, følger ivrige med på bloggen og ønsker deg riktig god tur videre.Stor god klem fra «Rannemor med familie»

 3. jan magne sier:

  Hei Erik.vi følger med hver dag, stå på, dette ser ut til å gå bra.

 4. jan magne sier:

  Hei Erik.Herlig å følge dere, utrolige bilder og videoer å se. Blir bare imponert av hva dere opplever, god tur videre.

 5. Jan Fossheim sier:

  Detta synes jeg du kler veldig godt Erik. Tvi tvi og fortsatt god tur. Jan postmann.

 6. Anne- Kristine Amundsen sier:

  hei på deg Erik. Utrolig spennende å følge med deg på dette eventyret. Sprekt og beundringsverdig!!!!! Fortsatt god tur og spennende opplevelser.Klem fra Anne og Per

 7. janmagne sier:

  Hei Erik. Sug inn intrykk, lagre dem i harddisken. Det er mange som vil dele dem med deg når du kommer hjem. Er på nettet hver dag for å følge dere. Herlig,fortsatt god tur.

 8. janmagne sier:

  Hei ErikUtrolig trist å høre om den uheldige hendelsen.Hvorfor akkurat deg?Ønsker deg god bedring og etter hvert velkommen hjem.Til dere andre ti lykke til videre vi følger dere fortsatt.

 9. Erik sier:

  Hei igjen,Værfast her også……!Sitter her med ankel’n trygt forankra i taklampa med et utall knoper, dempa belysning og 547 nye episoder av Hotel Cæsar samt 30 kasser Pepsi-Max og 7 paller med ostepop! (ha-ha)Håper vinden/været snart løyer så dere kommer dere videre.Hvis ikke kan dere gjøre følgende:Paralellkoble 2 kanoer med 2 lange trestammer i hver av tverrbøylene i kanoene, dere får da superstabile katamaraner.Så spenner dere ei tauline mellom akter og baug med den lange padleåra på høykant i mellom lina og dørken i kanoen. Tre så innerlakenet(det hvite i soveposen) utapå padleåra og vips så har dere en seilbåt!!!!Den korte åra brukes som ror, da går mila unna som en drøm!!!!Skulle dere trenge flere gode råd er det bare å sende noen røyksignaler, men husk retningsnummer først….(ha-ha)Håper alt er bra med dere alle og at dere er ved godt mot. Og husk; Behold Humøret, det hjelper mot ALT!Lykke til videre!!!!!!!!!!!!!Klem fra ”Leggen”

 10. janmagne sier:

  Mulig litt sent med kommentar nå ! Utrolig å følge dere på turen med alle utfordringer som er overvunnet.Gleder oss til TV serien, vel blåst alle sammen.

 11. Øivind Ragnar Lie sier:

  Tips til Erik Normann.Min kone er opperert for otosklerose på http://www.clinique-causse.com i Sydfrankrike for omlag 20 år siden. Det var denne klinikken som utviklet den opperasjonen som i dag gjøres over hele verden. På den tiden ble det på UUS egentlig ikke utført denne type opperasjoner i det hele tatt, og vi så ingen annen mulighet enn å søke til utlandet for å finne noen som kunne hjelpe henne innen hun ble helt døv. Det er kun denne type opperasjoner de foretar og de regnes som ledende verden på området. Legene utfører hver her mange operasjoner om dagen, og regnes som eksperter på området. Mange av de opperasjonene de utfører er repprasjon av hva som er utført ved andre klinikker. Det kan være verdt å undersøke hva de kan gjøre, uavhengig av hva norske leger sier om det. Jeg vil sette meget stor pris om denne e-mail kommer frem til Erik Normann uten ytterligere kommentarer fra noen, så må det bli opp til Erik hva han vil gjøre med det.Med vennlig hilsenØivind Ragnar Lie

 12. Erik sier:

  Hei!Takk for tipset og omtanken.Jeg ble operert på denne klinikken ved 2 anledninger tidligere men de kunne desverre ikke bedre min situasjon.mvhErik Normann

 13. Ellen Skaarstad sier:

  Kjære fantastiske Erik !!!!!Har akkurat sett 3.del på nettet nå (bor i Køben ). Og da sitter jeg med gråten i hånda og tårer i halsen!!! Og blei så sinna på skebnen !! at du skulle oppleve nedtur igjen!!For DU ER HELT ENORM Erik !! Du lærer meg såååå mye om tankens kraft!For meg er du større enn Supermann !!!Takk for at du er DU. Lykke til videre på ferden gjennom livet !!!Stooor klem fra Ellen : )

 14. Erik sier:

  Hei Ellen!Blir helt målløs av så mye ros. Tusen Takk!!!Skjebnen går ikke alltid i vår favør men det kommer som regel noe positivt ut av den, vi evner bare ikke alltid å se det der og da! Det gjelder å ikke gi opp!Klem tilbakeErik N

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *