Les mikrobloggen til Elin

Her er alle kortmeldingene fra Elin så langt på ekspedisjonen:[tweets for=»elin_aa»]

9 kommentarer til Les mikrobloggen til Elin

 1. Torstein Vegheim sier:

  Kjære Elin – så tøft! Xér fingre for at du får en fantastisk opplevelse! Lykke til! Beundrende hilsen fra Torstein

 2. lisbethgjerde sier:

  Hei Elin! Vi følger med deg på turen. Du bare smiler, så du må jo ha en fantastisk tur og flotte opplevelser. Stå på videre – med den jernviljen du har. Lykke til videre 🙂 Hilsen Lisbeth og de andre på jobben.

 3. lisewiik sier:

  Hei ElinJeg følger med deg, og er utrolig stolt av innsatsen som du viser.Jeg vil ønske deg lykke til videre på ferden. Det blir vel mulig å få høre litt om dine opplevelser når du kommer hjem.Med vennlig hilsenLise Wiikordfører

 4. Torill sier:

  Hei Elin 🙂 Så ble det litt hundekjøring slik som du hadde ønsket deg. Bra ! Sove i regnværet med bare en presenning over sto vel derimot ikke helt på toppen av ønskelista, men tipper du takler det også, tøffa ! Og så var det godt å se at PC kan fortsette sammen med dere på turen.Fortsatt lykke til alle sammen !

 5. Name sier:

  Hei Elin.Jeg har vært inne å sett på bilder for første gang i dag.Jeg er imponert over deg, dere alle og naturen.Ønsker deg alt godt. Og ønsker at dere alle får en fantastisk opplevelse.Stå på.Hilsen Grethe T. D (jobben)

 6. Name sier:

  Hei ElinSer av bildene at du storkoser deg. Lykke til videre.Anne-Grethe

 7. tommsvarstad sier:

  Stå på Elin, vi følger med. Jeg er imponert over viljestyrken din. Ikke gi deg!Hilsen Tomm

 8. Torgeir slåtta sier:

  Hei Elin :-)Vil ønske deg en riktig god tur videre, selv om du snart er halvveis. Står virkelig respekt av den innsatsen du har lagt ned, og kommer til å legge ned de to siste ukene. Med den innsatsen du legger ned nå, så åpner du mange dører for andre i den samme situasjonen.Lykke til 🙂 Torgeir Slåtta

 9. M Hansen sier:

  Jeg er imponert over deg og de andre som deltok i ulik lengde av ekspedisjonen. Har jeg rett når jeg tror du klarer deg med mindre hjelp i dagliglivet nå enn før du reiste på turen??Stå på videre !!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *