Kjell forteller om hjemkomsten

hjemkomst_kj
Er nå vel tilbake i min hverdag, med varierte skoledager, fotballtreninger, styremøter og joggeturer. Tenker ofte og mye tilbake på den fantastiske opplevelsen på Nordkalotten. Turen ble på mange måter mye slik jeg hadde forestilt meg, med mange positive mennesker, kjempeflott natur, varierte fysiske utfordringer, mye vær, en god del hardt arbeid, mange avslappende stunder rundt leirbålet – og en sikker og trygg ekspedisjonsleder!

Mange flotte stunder

Veldig spennende å møte resten av gjengen avreisedagen, kjekt at noen av de jeg tidligere hadde møtt også var tatt ut. Utrolig hvor fort vi ble en nokså sammensveiset gjeng, hvor det gode humøret var fremtredende (noe som fulgte oss hele veien til Hellemobotn).
Tenker med glede på alle flotte stundene i kanoen (kaffeslaberas med PC!), alle de flotte leirplassene, gode leirbål (noen små og noen STORE!), jobben med å få ”naboene” vel i lavvoen før en sjøl fant posen! Kjekt å følge Sivs stadig økende interesse/ferdighet i nettopp dette med leirbål. Middagene om kvelden med Suzanna i spissen, og alltid noe godt og nok på lur! Gode arbeidsdager med både Elin og PC på «hjul» avsluttet i en lun lavvo tett inntil Grethe, Siv, Frode og Geir Arne er også gode minner. Turen ble også preget av mange nære og gode samtaler med nye turvenner. Sammen med ”vogndytter og uteligger” Erik ble det gode stunder rundt seine og tidlige leirbål. Mange positive stunder hvor Lars lot oss få litt innblikk i mange av hans villmarksøyeblikk er også blant høydepunktene.

Ikke lett å trekke fram noe en husker spesielt godt etter en tur med så mange opplevelser, men glemmer ikke så lett de fine hundekjøreturene med Alexander, hvor vi to ganger var litt ute i grøfta etter tyttebær! Også gode opplevelser med Tare som ”vogndytter” med hest i lett galopp! Slitsom men flott tur over fjellet med Grethe og Elin sitter også godt i minnet! Vil her ta med mektige/gode opplevelser de siste dagene ned mot Hellemobotn, og vårt møte med lokalbefolkningen. Fantastisk flott mottagelse med sang og litt historie om området!

Uvant med egen seng

Det var en overgang å komme hjem til hverdagen igjen. Godt å treffe igjen familie, venner og arbeidskollegaer. Uvant å ligge i sin egen seng. Brukte mange netter på å sikre at alt satt fast i kanoen i tilfelle en velt! Det var bra at jeg ganske snart igjen var ute på tur, og på jobb er det to utedager i uken, så litt av lengselen blir tilfredsstilt! Ellers kjempekjekt at en del av oss møttes i høstferien, og planer for sommertur er diskutert.

Kjell Bjelland

3 kommentarer til Kjell forteller om hjemkomsten

  1. elinaa sier:

    Takk for flott blogg, Kjell ! Kjempegodt å bli minnet på alle utrolige og flotte opplevelser. Jeg er meg sjøl igjen nå – hvertfall psykisk, så nå kommer både motivasjon, vilje og stahet tilbake igjen. Knnet befinner seg i ei skinne, og kanskje blir det kikhullsoperasjon – uansett: turen var verdt alt ! Håper på tur til sommeren !Elin

  2. Anita sier:

    Heisann . ja dere kan jammen være stolt av dere selv.dere hadde et skikkelig stå på humør hele veien.Fulgte med vært eneste program.klæmz.

  3. Tilbaketråkk: Deltakerne: Slik var det å komme hjem – Ingen grenser – NRK-blogger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *