Dette er Tare

bio-tare
Tare er Ingen grenser-gruppas ”walking machine” – når han har fått opp dampen med gåstavene sine, er han ustoppelig!

Se alle bildene av Tare fra turen
Les mikrobloggen til Tare

Navn: Tare Teksum
Kommer fra: Oppdal
Alder: 37
Yrke/utdanning: Hovedfag i historie
Sivilstatus: Singel
Funksjonsnedsettelse: Svaksynt og hørselshemmet

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/dYzI8hmVZzc" width="460" height="300" wmode="transparent" /]

– Viljesterk, sier Tare når han blir bedt om å beskrive seg selv med bare ett ord. At han har maktet å ta hovedfag i historie når han er så godt som døv og blind, tyder på at han har rett. Fordi han ikke kunne følge vanlige forelesninger, måtte han studere på egen hånd og slet seg gjennom bok etter bok ved hjelp av en PC med forstørrelses-skjerm. Nå om dagen koser han seg med bøker av blant annet Sigrid Undset, Knut Hamsun og Gunnar Staalesen.

Tare alltid vært fysisk aktiv. Tidligere har han drevet med ski, sykling, friidrett, svømming og riding, nå er det gåturer som gjelder. For tiden har ikke Tare noen fast jobb, men han hjelper til på en pelsdyrfarm i Oppdal om høsten.

På spørsmålet om hvorfor han søkte om å være med på Ingen grenser, tenker Tare seg litt om før han sier med et med smil:
– Jeg ønsket å gjøre et karstykke!

Om funksjonsnedsettelsen

Kombinasjonen av syns- og hørselstap gjør at Tare har vanskelig for å registrere alt som skjer rundt ham. Tare ble født 85% blind, og synstapet har etter hvert økt til over 90%. I tillegg mistet han gradvis hørselen fra tiårsalderen og siden 20-årene har han vært praktisk talt døv.
I 2001 fikk han operert inn et såkalt cochlea-implantat i ørene, som forsterker en liten rest av hørsel. Dette gjør at Tare nå kan oppfatte en del lyder, men de høres helt annerledes ut gjennom implantatet, og er vanskelige å tolke. Tare kan likevel få med seg hva andre sier, dersom de snakker høyt og rett til ham forfra.
Selv om han er så godt som blind, kan Tare se littegrann, men da er det som å se gjennom en kikkert den gale veien – alt blir svært langt unna og utydelig. Ved hjelp av PC med ekstrem forstørrelse – noen ganger bare ett tegn på skjermen av gangen! – kan han lese bøker og internett, men det tar selvfølgelig lang tid.
I tillegg til døvblindheten, er Tare plaget av dårlig balanse, en bivirkning av den siste øreoperasjonen som påvirket balansenerven. Han har derfor en noe ustø og vinglete gange, men kompenserer for dette ved hjelp av såkalte powerwalk-staver.

100 kommentarer til Dette er Tare

 1. John Sandell sier:

  Hei Tara.

  Så flott du er med i denne gruppen «Ingen grenser»

  Ønske deg lykke til under hele turen.

  Hilsen John Sandell

 2. John Arne Torstensen sier:

  Så flott Tare at du klarte å bli plukket blant de 11 utvalgte. Som god venn av deg er jeg misunnelig for den fantastiske turen du kommer til å oppleve. Du har kjempet hardt og mått mye motstand og uvitenhet i samfunnet så langt i livet ditt. Så denne turen må du virkelig nyte som en av livets utfordringer. Takk Tare for at du sprenger grenser som kan gjøre det lettere å møte forstååelse for funksjoshemmedes behov. Du rydder veg for andre funksjonshemmede 🙂

 3. Hilde sier:

  Hei Tare! Jeg håper du fikser det sosiale på turen. Det fysiske også, så klart. Lykke til – vi følger deg!

 4. Helga Teksum sier:

  For en herrrrrlig gjeng.

 5. siwteksum sier:

  Stå på, bruttern:)

 6. grete sier:

  Tare er vår mann i «Ingen grenser». Stå på Tare, jeg vet at du har alle muligheter til å lykkes i dette prosjektet. Jeg er sjøl mor til Tormod – døvblindfødt. Å se og oppleve hans pågangsmot og glede i og med naturen er en opplevelse. Jeg håper inderlig du formidler til oss her ute hvordan du opplever dette. Vær sikker – vi følger ekstra godt med deg:0)Det ser ut til å være en flott gjeng du reiser sammen med. Stå på alle sammen, vis hva pågangsmot egentlig er for noe!Helsing fra Engerdal´nGrete

 7. TuriTeksum sier:

  Stå på brutter`n min og!

 8. Fredrik og Ingrid Kulsås sier:

  Heia Tare!!!Ønsker deg god tur! Dette er en opplevelse vi virkelig unner deg!! Både vi og ungene kommer til å følge nøye med denne turen. c/o Riga

 9. TuriTeksum sier:

  Hei Tare og alle dere andre! Ser at dere er på «bøljan blå», sørg for å holde dere OVER vannet heller enn I det. Tøffe karer som tok morgenbad i dag, respect man! Kos dere på turen, husk at en vakker dag er vannblemmene i hendene grodd!

 10. olavto sier:

  Tare, dette blir det morsomt å følge med på. Jeg vet du har det som skal til for å klare turen. God tur.Olav

 11. Markus sier:

  Her en en gjeng med virkelige helter! Blir rørt av å se pågangmotet ditt og de andre tur deltagerene! Ønsker deg og resten av gjengen en fantastisk tur:-)Markus

 12. siwteksum sier:

  Rompeprotese Tare?? Hahahahaha, den var god. Møtt noen bjørner enda? Vi følger med dere alle på turen, ser ut som om alt går etter planen – fint vær har dere og. Mamma er her på Øra og koker syltetøy så det dogger på vinduene – du skal nok bli oppfetet etter endt tur. Hilser til alle – tøffinger på tur!Ps: legg ut mer info på mikrobloggen din!

 13. bjorg sier:

  Er så vanvittig glad på dine vegne Tare! Genialt å «skuuv» rullestol, liker vinn vinn situasjoner oss tilretteleggere vettu. Ser at hardt skogsterreng ligger foran dere. Ska bli abrikjele arti å fælj mæ dåkk:-)

 14. Ali1 sier:

  for en fyr! jeg beundrer stå på viljen din. det er ikke anna å si en at du er en grepa kar!

 15. TuriTeksum sier:

  Da er dere mer til fots enn til vanns ser jeg. Sikkert bra for noen og utfordrende for andre. Ser at dere må skjerpe inn leirrutinene også, og tolker Lars` skjennepreken dithen at dere må spise selvfisket fisk, selvplukket sopp, selvoppgravde røtter, selvplukkede bær og selvdaua sauer og annet vilt. Bon apetit! Alle «villmenn» og «villkvinner» ønskes lykke til før morgendagens milslukeretappe!

 16. TuriTeksum sier:

  PS:I anledning turen har vi har investert i overføringskabel fra PC til TV, så nå er dere alle sammen på visning på widescreen hver ettermiddag når gommo og goffa kommer for å sjekke siste oppdatering. Rene kino`n her nå!

 17. Kjersti sier:

  Artig å følge deg fra sidelinjen. Jeg er imponert over innsatsen. Stå på videre!

 18. TuriTeksum sier:

  Hei broder. Det var kjente bilder fra i går, Siv først og deg etter. Riktignok en annen Siv (godt for deg å slippe masesøstra…), men ellers klin likt. Det ser ut som dere holder humøret oppe, og det er en av suksessfaktorene tror jeg. Keep up the good work! Alle ønskes en fin tur i dag, håper dere finner en biff eller noe som ligger og slenger uti ødemarken der!

 19. Margrethe Alida sier:

  Lykke til på turen. Det er artig å følge med på det som skjer, selv om det er dumt at du er så langt borte at du ikke kan komme på 9 års dagen min! Når du kommer tilbake kan vi jo ta oss en busstur igjen…

 20. fkufku sier:

  Hei Kompis. Trur du fikk et lurt råd av ho Siv, va nok lurt å vente med juletrehogginga, had vært trasig å skulle drasse på et tre i flere episoder….Fredrik

 21. fkufku sier:

  Hei kompis. Trur du fikk et godt råd av ho Siv, altså ho Siv som e me på turen. Ikke spesielt praktisk å skulle drasse på et juletre i flere episoder fremover. Stå på videre, håper du får sove der ute i ødemarken

 22. mamma sier:

  Morn! Dere ligger og drar dere til både 3 og 4, ser jeg! Nå fyker dere avgårde i hundespann, gler meg til å se video. Synd med regnet, men det er en opplevelse det og. Ingegerd og Tove hilser så mye,vi så på dere fra dag 1 i går,sitter med klump i halsen når vi ser hvor dere strever.Tøffinger! God lørdag!

 23. pappa sier:

  Stå på Tare, det har du alltid gjort!

 24. TuriTeksum sier:

  Haha, fine briller på hundekjøring! Nice!

 25. fkufku sier:

  Vel vel, det er vel ei stund sia de brillan va på moten, men det kan jo hende at det nå blir på moten i 2010…..

 26. Kjersti sier:

  Betryggende å høre at du trives så godt på tur. Bra at du er i god fysisk form, for det virker utrolig slitsomt.

 27. TuriTeksum sier:

  Jepp. Ser ut som ei stoooor «fluggu» eller kanskje ei diger bille når man også tar hjelmen i betraktning! Hehe, safety first er av og til en bra ting, så får moten leve sitt eget liv. Har ikke tru på at dette blir den nye trenden i 2010 akkurat…..

 28. TuriTeksum sier:

  Skjeggfusse! Kor tøft at du kjørte hundespann! Og all ære til Lars som tør å sitte på……

 29. RandiogSteinar sier:

  Hei Tare. Tøff kar på tøff tur!! Vi (og resten av Lauritzen-gjengen) følger med deg og synes du/dere gjør en super innsats. Ser både morsomt og slitsomt ut 🙂 Du klarer deg utrolig bra – flink til å kjøre hundespann er du og. Fin gjeng du er sammen med:)Fortsatt god tur Hilsen Randi og Steinar

 30. Peder sier:

  Stå på videre Tare! Tilnavnet» The Walking Machine» håper jeg gir deg masse nødvendig guts og krefter. En god tanke når du er sliten og trett; du er ikke for deg selv om det! Litt av en gjeng du er sammen med… her vil jeg tro det knyttes streke og gode vennskapsbånd. Unner deg alle de flotte opplevelser du har hatt og måtte få de kommende dager

 31. Signe Kjønstad sier:

  Kjære Tare. Jeg beundrer deg – har alltid gjort det. Lykke til med alt du foretar deg. Du er i sannhet viljesterk,modig kort sagt en kjernekar.Varm hilsen fra Signe Kjønstad

 32. Aina Bakken sier:

  hei hei kjære fetter Dette var moro å se deg herEr kjempe stolt av deg :)))Klem Aina

 33. Aina Bakken sier:

  Hei hei kjære Fetter Moro å se deg her.Jeg er kjempe stolt av deg :))))Klem Aina

 34. Signe Kjønstad sier:

  Er så imponert av deg å alle de andre , finner ikke ord! Sitter her med emn klump i halsen for det pågangsmotet hos deg å hele gjengen. Noen år siden vi ruslet rundt i Volda Tare. Fortsatt god tur.

 35. jarbjorg sier:

  Fælje spent mæ kvar dag, -du æ tøff! Go tur viar!

 36. bjørg og bjørn sier:

  hei tare vi synes du er flink bare stå på

 37. mamma sier:

  Hei Tare. Nå er du i ditt rette element, høgt til fjells, med trivelig reisefølge! God tur, hils til alle fra oss i Oppdal!

 38. siljam sier:

  Hei Tare! Vet ikke om du husker meg, vi lekte sammen da vi var små og jeg var på sommerferier på Oppdal. Jeg blir mektig imponert av dere alle, stå på og kos deg så mye som du kan. Er en «once in a life time» tur du er ute på nå. Misunner deg virkelig hundekjøringen, er noe jeg alltid har lyst til å prøve. Ser innmari moro ut! Skal følge dere videre og lykke til!Hilsen Silja Kjønstad

 39. SiwogTuri sier:

  Morgenhilsen fra søstrene. Her brukes malemuskelen, mens du og de andre bruker turmuskelen. Ser at teamet muligens har mistet et viktig medlem, det er skikkelig kjempesynd! Stå på for at resten av teamet skal komme samlet i mål! God tur i dag

 40. MiaTeksum sier:

  Hei Tare! Jeg så videoen av at du kjørte hundespannet. Misunnelig! E å villj.

 41. kjersti sier:

  Hei Tare!Supert at du står på. Tenker det var deilig med en dusj etter 18! dager.

 42. Ingerid Bjørkås sier:

  Hei Tare!!Må si jeg beundrer deg for pågangsmotet ditt, . og humøret!!! Stå på, du er superkul!!!Og så må du hilse Geir Arne, for han kjenner jeg!!!!!

 43. Ingerid Bjørkås sier:

  Hei Tare!!Må si jeg beundrer deg for pågangsmotet ditt, . og humøret!!! Stå på, du er superkul!!!Og så må du hilse Geir Arne, for han kjenner jeg!!!!!

 44. siwteksum sier:

  Sikkert godt med en dusj i går! Så på bildet at du hadde et dypdykk i matfatet, regern med at det var skikkelig luksus:) God tur videre:)

 45. fkufku sier:

  Ja, ja, Tare. Du står på intenst når det gjelder både turgåinga og inntak av ernæringsfor. Det er bra. Noe annet ville da også forbause meg. Jeg er sikker på at du med din kondis og mentale innstilling vil klare dette helt til mål.Derimot er jeg litt mer bekymret for tiden fremover etter turen. Hvordan vil du takle Kjendisstatusen, og da snakker vi om A-kjendisstatus! Det er jo mange før deg som de har «tilta» for, som ikke har takla et liv i sus og dus. Nå vet jeg at du har to søstre som vil bidra til å holde deg ned på jorda, men har du tenkt på hvordan du skal møte den nye hverdagen? Kanskje du trenger å anskaffe deg en manager og ei livvakt?

 46. TuriTeksum sier:

  Som i sangen «10 små indianerbarn» – nå er dere bare 9…synd at Elin må gi seg. Du får bare kjøre på og gi alt du har, og det mener jeg du skal greie. De første høststormene er meldt i midt-norge de kommende dagene, håper de holder seg unna nord-sverige. Hvis ikke blir neste utfordring en øvelse som heter «flygende-lavvo-fanging» eller noe sånt. Og til Fredrik: Ta det med ro! Søstrene tar ansvar for jording av bein og andre kroppsdeler! God tur, alle i hop!

 47. TuriTeksum sier:

  Skjønte ikke helt den der dohistoria, datt du nesten ut fordi du satt i vinduskarmen og ……?????? What!?!?!? Husk at du kommer fra et møblert hjem, gut!

 48. beritrie sier:

  Hei Tare, tøffe gutten! Vi følger med deg hele veien, og du er så flink og go’! Men jeg skulle ønske du hadde med en tolk, så hadde du sjøl laga kaffi og servert de sosete folka… hehe.. Klem fra Berit

 49. kjersti sier:

  Runde myke kvinnehofter? Gir assosiasjoner til Bjørgs skumgummi…Husker du?

 50. Tove Viken sier:

  Heia Tare. Vi følger spent med. Du er tøff men det vet vi jo. Nå er jeg i byen og får hjelp av Agne til å se på pc.Lykke til videre. Gleder meg til du kommer hjem og vi får høre hva du har opplevd. Hilsen Tove Kari og Agne

 51. Jakob sier:

  Jeg har vært på sauleting i dag, men det var nok en mye kortere distanse enn dere har gått. Så kosa vi oss med fårikål etterpå. God tur videre!

 52. Einar Stensheim sier:

  Vi er mektig imponert, Tare – stå på!

 53. stigsollid sier:

  Hei Tare. Skjønner godt at du vil forsette å være sammen med Monsen og gjengen. Kan bli tøft å foreslå en kosetur i Oppdalsfjella etter dette…..for du vil vel gjerne en snartur innom både Blåhø, Syltoppen og Store Skagadølstind….samme dag gjerne…. Du får bære over med en stakkars bygut og ikke gjøre det slik at du må bære meg hjem, og ikke motsatt….:) Stig

 54. stigsollid sier:

  Følger med på nettet. Store prestasjoner! Du klarer brasene Tare. Hilsen Sigrunn Sollid

 55. siwteksum sier:

  DRIIIITBRA dohistorie, bruttern !!!! Snakkes på søndag!

 56. Olaug sier:

  Hei TareAlle vi i Røtveivn. 37 følger spent med hver dag på hvordan det går med dere alle, men spesielt følger vi deg Tare. Helt topp hva du klarerVelkommen hjem igjen!

 57. bjrgse sier:

  Fekk du fesk!! heldigris, det ser jeg for meg passet deg bra. Har fulgt deg på den eventyrlige turen og er mektig imponert over innsatsen din og alle i turfølge.

 58. siwteksum sier:

  Hei broder! Treffes i mårgå på Værnes! Ps: Bli mæ på tur neste helg? Åmotsdalen for å hente reinskjøtt? :)Nå har du iallefall lagt grunnlaget for en fin fjelltur!

 59. Tilbaketråkk: Siv og Tare svarte TV-seerne! – Ingen grenser – NRK-blogger

 60. tapfoot sier:

  stå på! du er sjef! 😉

 61. hansolavkvaal sier:

  Du må gjør no med humoren din. Få den ut på bok.

 62. rolmo sier:

  Heia Tare, Du er allerede blitt min favoritt:)) Jeg jobber som audiograf på en høresentral i Nord Norge og vet hva slags prestasjon du her gjør. Gleder meg til å følge denne serien og se hvordan du og de andre gjennomfører alle utfordringene dere møter på denne reisen.

 63. Tare Steiro sier:

  HeiHvorfor har du fått navnet Tare?

 64. Berit Teksum sier:

  Synes du er en fantastisk person,ble helt betatt av din viljestyrke. Stå på, dette var kjekt. Har møtt deg så vidt en gang på Oppdal i en fam 60 års dag. Klem fra Berit i Bergen

 65. Tone sier:

  Du imponerer meg stort.. Jeg er stor fan av deg og Aleksander..

 66. bernt sier:

  Du æ tøff, stå på!

 67. Brith Bäckström sier:

  Hei Tare. Vil takke deg for en koselig kveld foran TV'n. Håper at verden vil smile til deg, for det fortjener du ! Koste meg skikkelig i går kveld. Håper at du får flere venner som du kan holde kontakt med så du slipper å være allene. Det fortjener du! Ha det riktig godt Tare.

 68. simon100 sier:

  Tare er kjempe kul!!!! Stå på Tare

 69. simon100 sier:

  Tare er kjempe kul!!!!!!!!!!!!!!!! Stå på Tare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

 70. simon100 sier:

  Tare er kjempe kul!!!!!!!!!!!! Stå på Tare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

 71. rose89 sier:

  Tare, du er min helt! Du er så morsom. Jeg ler godt når jeg ser på deg på tv. Du er min favoritt i «Ingen Grenser». Håper du kommer deg helskinnet gjennom det. Stå på Tare. Selv med lite syn og hørsel har du et stort hjerte. Mvh Din STØRSTE FAN =)P.S du er en racer på hundekjøring !!!

 72. Ragni sier:

  Nå har over 1 million seere fulgt programmet, og jeg tror jeg tør påstå at samtlige av disse lar seg imponere stort av deg!! Du er et flott forbilde med din viljestyrke og ditt gode humør. Du må jo være den morsomste historikeren som finnes!!!! 🙂 god tur videre!!!

 73. Jon sier:

  Hei!Digga når du kjørte hundene! Stå på!

 74. amoo sier:

  Tare – du er kongen! Utrolig imponert over dine prestasjoner! Du har så vinnende vesen og humoren på plass. Jeg skal i hvertfall fortsette å se på den innsatsen du, og de andre gjør. Stå på, jeg legger meg flat og er utrolig imponert 🙂

 75. Christian Githmark sier:

  Hey! Jeg e er 19 år og har en pappa som har samme sykdom som Tare, nedsatt syn og hørsel. Så jeg kjenner litt til problemene disse menneskene har. Tenk selv å gå en hel dag uten syn og hørsel? Det er bare ufattlig å tenke hvor vansklig værdag de har, så er ytterst imponert åssen de løser daglige utfordringer. I den episoden da Tare få styre et hundespand selv, får e tårer i øynene! Det er såå fantastisk å se at folk med utviklingshemminger klarer sånne utfordringer. Det er konge! Så stå på, jeg er stolte av dere!

 76. Jarle sier:

  Hei! Du er bare kongen av dette programmet!!Makan til jernvilje og stå-på-evne.Gleder meg allerede til neste episode.

 77. hildepilde sier:

  Jeg vil takke deg for at du har så innmari bra humor! Jeg synes du har mange artige kommentarer underveis hehe… Jeg er imponert over innsatsen din – spesielt over at du tør å kjøre med hundespann! Stå på!Hilsen Hilde

 78. Lena sier:

  Heihei Tare!Ville bare si at jeg syns du er en kjempe flott fyr som sprer stor glede og enorm motivasjon blant folk! Tusen takk for at du er deg!Hilsen Lena.

 79. Haardraade sier:

  Hei Tare….har vært noen turer i «villmarka», men det dere gjør er mildt sagt imponerende. Stå på Tare.!

 80. hauge sier:

  Å Tare, du er min favoritt i dette programmet! Du skulle bare visst hvor kjekk du er, håper du får deg kone og familie slik du ønsker deg:) Takk for god humor og inspirasjon!

 81. elinwesteren sier:

  Kjære Tare!! Eg er imponert, rørt og stolt over gjengen, og du utmerkar deg stort. Det å sjå kva du kan klare, dine evne til å vera humoristisk, sjølv om utfordringnane står i kø, fortjener du stor respekt pg ære for. Du har kommentarar og stå på vilje, som mange kan og bør lære av deg. Det du sa om at du ikkje har så stort sosialt nettverk, og at dei som er med i ingen grenser gjengen er som englar, dine englar, det har gjort så inntrykk. Eg sat å felte nokon tårer då. Ja for du fortjener så vanvittig mykji. Tenk på alle dei som går glipp av ein go kamerat. Men håpar at serien for folk til å få opp augene, og gjera noko med det. Ønsker deg all mogleg lykke Tare, det er deg vel undt:) du er kongen!!!! Go varme tankar frå Elin

 82. julian sier:

  Hei Tare.Eg har no sett 5 episoder med «ingen grenser » og du er ett stort forbildeDu holder humøret oppe, tar utfordringer. og du virker som en fantastisk mann.Eg ønsker deg alt mulig godt framover, håper du får jobb som du gjerne vil ! det er ingen ting du ikkje mestrer, de har du bevist så lykke til videre !

 83. ut på tur aldri sur sier:

  du er kjempe kul! at DU er SINGEL kan jes nesten IKKE TRO!

 84. Irene Hellem sier:

  Såg første programmet på søndan:) Æ må sei ein ting at det står respekt av dæ og ainneran som e med i programmet………… stå på……… kanskje dukke drømmedama di opp en dag å:) Ønske dæ masse lykke te………

 85. ellenbeatebottolfs sier:

  Hei Yare. Du er en tøff gutt med en vilje av stål. Stolt av at du klarer å prestere alt av motgang og medgang slik som du gjør. Stå på. Klem fra Ellen

 86. Inger Lise sier:

  Er kjempeimponert over innsatsen i Ingen grenser

 87. monaberge sier:

  Du er helten min!

 88. Asgeir Innerdal sier:

  hei

 89. Alexander sier:

  Kjære morsomme Tare! Er fryktelig å høre at du går mye alene hjemme, kom til hovedstaden, så blir jeg gjerne bestevennen din, mann med mer humor skal man lete lenge etter! Håper ting ordner seg for deg, det fortjener du 😉

 90. Asgeir Innerdal sier:

  Hei Tare..Jeg heter Asgeir Innerdal og bor i Horten ,Fikk opplyst av min eldre bror at du og mine barn e tremeninger,Artig å få greie på at vi er i familie.Er imponert over hva du har prestert sammen med de andre .Det har sikkert vært en kjempeopplevelse å få være med på dette.Ønsker deg alt godt videre i livet,Hilsen Asgeir

 91. Terje sier:

  Utrolig imponert, Tare. Gratulerer så mye!

 92. Tarefan sier:

  Kjære Tare!Gratulerer! Et skikkelig karstøkke var det :-)Du er favoritten i denne fantastiske serien! Makan til positiv livsinnstilling og pågangsmot har jeg sjelden sett. Du er en inspirasjon for oss alle. Trasig å høre at du føler deg sosialt isolert. Hadde du bodd i nærheten av Fredrikstad, skulle du ikke sittet alene lenger! Det hadde vært en ære å bli kjent med deg. Skulle ikke forundre meg om du får frierbrev etter denne serien.. Ønsker deg all mulig lykke til i livet! Takk for alt du har lært oss med å delta i serien.

 93. H-E sier:

  Vilken fantastisk insats!! Hälsningar från Luleå

 94. Inger sier:

  Hei Tare. er så utrolig imponert over deg og alle sammen i ekspidisjonen. Så deg på butikken i heimbyen din, men turde ikke si hei…kankje du ikke ville ha likt det? Skulle så gjerne snakket med deg, synes du er en sån flott kar!

 95. Inger sier:

  Kjære Tare, vil så gjerne si at du imponerer stort, sammen med alle i ekspidisjonen. Så deg på heimplassen din i butikken, men turde ikke snakke til deg, kanskje du ville syntes det var ekkelt. Du er en flott kar! Heldig den dama som kaprer deg!

 96. Munnspill sier:

  Hei Tare! Nå har jeg slukt alle episodene av Ingen Grenser på kun to dager, og elsket hvert sekund. Det jeg likte aller best med hele serien var deg! Du fikk meg til å le og rørte meg til tårer mer enn noen andre. Du er en stor inspirasjon for meg, med hvordan du klarer å holde humøret oppe, og være en så flott kar til tross for barrierene du møtte. Selv om jeg ikke har noen funksjonshemminger, har jeg også følt meg ensom og isolert. Du har fått meg til å innse at det ikke trenger å være sånn. Så takk for at du er til, Tare! Med vennlig hilsen, Marit.

 97. silje sier:

  Leste intervjuet med deg etter Tordenskioldsløpet. Du er flink og flott! Synes også du nser så mye friskere, gladere og mye mer selvtillitt nå, enn de første episodene/itervjuene til Ingen Grenser! Gleder meg!

 98. Karin sier:

  Kjære Tare! :)Elin sier det så flott under her..Er selv hørselshemmed og man merker fort hvordan man enten man vil eller ei trekkes ut av det sosiale,men det behøver ikke å være slik! Er selv heldig som hører bra med høreapparat enda og jobber med mennesker..Det du og de andre presterte står det stor respekt av..Varme,styrke og alt dere ga til oss som fulgte dere med fra skjermen..Jeg gjenkjente gleden deres over hva dere presterte og tørket nok mange tårer og lot latteren runge mang en gang mens serien gikk..Selv om nå serien er endt for noen måneder siden så er dere absolutt ikke glemt..Jeg tror dere lærte mange i dette land ydmykhet og styrke..Takk for alt dere ga og stå på videre i livet også..Det har så uendelig masse å giVarme takknemmelighetsklæmmer herfra 🙂

 99. Asle sier:

  Hei Tare. Satt i bilen fra Osensjøen og hadde akkurat passert Oppdal, da jeg tå deg på gangveien. Det er nå vel over 14 dager siden, og angrer fortsatt på jeg ikke stoppet, og hilset på deg. En sånn helt som du er det ikke hvert år man møter, Beundrer deg stort og håper du har det bra!!!! Unner deg all lykke og hadde vært morsomt å hatt deg med på rypejakt! Du hadde lett knekt meg på kondisen.. hehe

 100. Sigruntaasen sier:

  hei tare ! for et flott menneske du er ! jeg beundrer deg og ønsker deg alt godt ! hilsen sigrun taugbøl aasen vingelsåsen 2542 vingelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *