Dette er Geir Arne

bio-geirarne
Spør du Geir Are om hvor høy han er, får du to svar: 185 og 140 cm. Det første med lange proteser, det andre med de korte.

Se alle bildene av Geir Arne fra turen
Les mikrobloggen til Geir Arne

Navn: Geir Arne Hageland
Kommer fra: Lillehammer
Alder: 37
Yrke/utdanning: IKT-konsulent
Sivilstatus: Skilt
Funksjonsnedsettelse: Protese på begge bein, deformerte fingre

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/Cf0x9c4wH3s" width="460" height="300" wmode="transparent" /]

– Jeg er målrettet, og utholdende når det gjelder å nå de målene jeg setter meg, sier Geir Arne. Med to amputerte ben, er det en nesten livsnødvendig egenskap. Det samme er godt humør, og Geir Arne er en person som har lett for å le, særlig av satirisk humor.

Han beskriver seg selv som en ambisiøs og sosial person med bred erfaring fra flere felt, slik som idrett, organisasjoner og yrkesliv. Geir Arne er aktiv og trener mye, spesielt styrketrening, men også langrennspigging, padling og håndsykkel. Han har konkurranseinstinkt og liker utfordringer, noe han garantert vil møte i løpet av Ingen grenser-ekspedisjonen.

Om funksjonsnedsettelsen

En medfødt defekt gjorde at begge beina til Geir Arne måtte amputeres nedenfor hofta. Han fikk tidlig proteser og er dermed fortrolig med disse og kommer seg fram på egen hånd uten problemer.

Fødselsdefekten inkluderte også hendene, som er noe deformert. Heller ikke dette skaper større problemer i Geir Arnes hverdag, selv om grepsstyrken ikke er den største.

26 kommentarer til Dette er Geir Arne

 1. Eva Hageland sier:

  Stilig, Geir Arne – dette blir en opplevelse for livet og dette fikser du! Hilsen Eva

 2. Vegard sier:

  Heisann og lykke til….Skikkelig eventyr er bra for kropp og sjel…Go Arnie! Go Arnie!!

 3. atlehaglund sier:

  Hei Geir ArneLykke til på turen, og husk for din egen del når det blir tunge timer, og tøff motstand.Lag dine egne små mål underveis om det så er mål du vil nå på 3 minutter.For i noen rilfeller er 3 minutter L E N G E !

 4. ingvildr sier:

  Hei;) Rakk ikke å si lykke til før du dro,,så….lykke til da! Følge spent med på nettet!

 5. Kummen sier:

  Hei Geir Arne.Ønsker deg så lykke til å tenker på deg.Stå på,å i tunge stunder,husk du har seiret uansett, fordi du stilte opp å ble med på denne utfordringen.Sender deg styrke…..

 6. annebeth sier:

  Ser ut som om dere har det slitsomt og fint. Lykke til videre. Tenker på deg

 7. erikaxel sier:

  Det er godt jobbet Geir Arne! Halvveis nå såg jeg. Lykke til vidare!

 8. KKH sier:

  Begynner og glede meg til vi skal viderefører det du lærer på denne turen, bror. Blir villmarksferie neste år.

 9. janarnedammen sier:

  Artig å se at du er en av deltagerne, og det overrasket meg jo ikke. Lykke til videre på turen. Ser fram til å prate med deg under Ridderrennet 2010.

 10. annebeth sier:

  God tur videre. Synd det ikke ble padling, men håper beina holder. Ser så fine bilder, vakker natur rundt dere. Sikkert ikke dumt med Arne Ness i de omgivelsene der…:-))

 11. Tilbaketråkk: Jeg er grenseløst imponert | Andreas Carlsens turblogg

 12. Åse Riis sier:

  Tårene renner og jeg blir stum av beundring…..Hilsen en Åse bestemor på 63 år

 13. bygdedama sier:

  Først av alt så må jeg si jeg er DYPT imponert over hva du får til, for det andre digger jeg din glede, sprer jo det også flott til de andre med å være den du er.- Du er jo alltid blid du selv om det ser ut som et helvete du må igjennom, og for det tredje er du flott å se på ;)Lykke til videre med dette eventyret og alle de andre du garanter blir å gi deg i kast med! Klem fra annen lillehamring ( eller fra omegn 🙂 )

 14. Hanne sier:

  Hoho!Utroper deg til min favoritt! Synes det er dødskult at du går rundt med korte proteser, hodet høyt hevet og glimt i blikket. Det skulle mange forfengelige mannfolk lært litt av ;)Skikkelig inspirerende for oss vanlige sofaslitere også.

 15. Tilbaketråkk: Nettmøte med Frode og Geir Arne – Ingen grenser – NRK-blogger

 16. Siv sier:

  Stå på!!! Du e min favoritt!:):)

 17. Elisabeth sier:

  Sinnsykt bra innsats!!!!!

 18. Alex sier:

  Du er virkelig en inspirasjon for mange, vi sitter her en hel gjeng og er mektig imponert over at du takler to proteser så fint, fortsett å holde hovet hevet!

 19. Inger Lise sier:

  Fantastisk innsats i Ingen Grenser

 20. Ole-Henrik sier:

  Kjempe stolt på dine vegne Geir Arne:)Dere har alle gjort en helt fabelaktig jobb:)

 21. Morten og June sier:

  Fantastisk bra jobba, Geir Arne! Du var favoritten får fra dag 1, flott mann!

 22. Berit sier:

  Tårene triller hver gang jeg ser på dere, fantastisk flott innsats! Ungene her hjemme synes det var veldig morsomt at du kunne velge om du ville ha lange eller korte bein, du har mange små fans her i stua 🙂

 23. ragnhildkarin sier:

  Helt enig. Det umulige er bevist mulig gjennom innsatsen og vennskapet til alle i gruppa. Takk for at vi fikk følge dere på TV. Takk til Lars Monsen som gikk igang med denne turen. Håper gruppa får muligheten til flere turer sammen. Gratulerer alle sammen !!

 24. nina sier:

  hei! har sett deg gjennom alle seks episodene, og må si at jeg er veldig imponert, samt at jeg synes du er usedvalig kjekk å se på 😉

 25. Marie sier:

  Hej. Vilken stor insats du gjorde när du hjälpte Tare fram i naturen! Såg ut som att Tare fick en fin och trygg tur tack vare dig och några av de andra!

 26. jajha sier:

  Synes du virker som en enormt positiv og fet fyr! Meget imponert over hvordan du hjalp de andre, og spesielt Tare frem med både fysisk og psykisk støtte!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *