2 x Gullruten til Ingen grenser

ig-gull
– Utrolig å vinne to priser! Jeg er ikke sikker på hvilken jeg er mest glad for, sier Lars Monsen.

Lørdag kveld kunne han og de 11 deltakerne i Ingen grenser innkassere to av prisene under årets Gullruten-utdeling. I tillegg til å vinne prisen for beste reality, vant Lars Monsen også Folkets pris.

Se også: Medieros til Ingen grenser

– Denne gjengen fortjener dette mer enn noen. De har snudd opp ned på realitysjangeren og har truffet folket midt i hjertet, sier Monsen, som mener serien har ført til at funksjonshemminger blir satt på dagsorden. Ingen grenser har på sitt meste samlet over 1,1 millioner tv-seere, og deltakerne har inspirert, berørt og gledet TV-seerne på sin vei over Nordkalotten.

– Stor anerkjennelse

– Veldig stas og fantastisk for alle oss som har vært både foran og bak kamera. Dette er en stor anerkjennelse for Ingen grenser, mener en glad og ydmyk Åse Bendiksen, executive producer i Mastiff, som står bak serien sammen med NRK.

Samtlige av deltakerne var til stede i Grieghallen lørdag kveld, og mange hadde nok et håp på forhånd om at Ingen grenser skulle ta hjem minst én av de to prisene serien var nominert til.

– Vi håpet og tenkte at i forhold til den publikumssuksessen serien hadde så var det stor sjanse, sier Per Christian Brunsvik, som forteller at han var skjelven før prisen for beste reality ble lest opp.

– Like etter brøt vi ut i vill jubel!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

5 kommentarer til 2 x Gullruten til Ingen grenser

 1. Frode Bergquist sier:

  Takk for en strålende helg, alle sammen!

 2. Wenche Foss sier:

  HEI ! FØRST, TAKK FOR EN FANTASTISK SERIE SOM JEG KOMMER TIL SE OM OG OM IGJEN. JEG HAR BESØK AV MIN SØSTER FRA SAN FRANCISCO OG VI HAR SETT PÅ HELE SERIEN SOM JEG HADDE TATT OPP ! HUN VIL SÅ GJERNE VISE DEN TIL VENNER I USA . ER DEN Å FÅ PÅ DVD FEKS, SOM KAN VISES «OVER THERE»? DELTAKERNE OG MONSEN VAR HELT UTROLIGE OG GJENNOMFØRTE EN TUR SOM DE FÆRESTE «FUNKSJONSFRISKE» HADDE KLART. TAKK IGJEN.

 3. Åse Bendiksen sier:

  Hei,Serien vil bli gitt ut på DVD i løpet av høsten 2010.Åse B. Mastiff

 4. Wenche Foss sier:

  SÅ FLOTT ! TUSEN TAKK FOR SVAR… OG DA GLEDER VI OSS TIL HØSTEN. MEN JEG ØNSKER ALLE EN FANTASTISK SOMMER FØR DET !

 5. jon erik sier:

  Nammen.. Lars Monsen i dress… utrolig..Ellers en fantastisk flott serie, med en gjeng som var utrolig hyggelig å bli kjent med på skjermen, de forjente helt klart disse prisene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *