Last ned hele Ingen grenser i HD!

torrent
Har du lyst på et snarlig gjensyn med Tare, Siv, Aleksander og de andre Ingen grenser-deltakerne? NRK gir deg her hele serien til gratis nedlasting i fullkvalitet!

Bittorent-teknologi er en metode for å laste ned store datamengder på en hurtig og effektiv måte. Nå tilbyr vi hele Ingen grenser-serien som torrent-nedlasting. Det betyr at du får videofilene på din egen PC, og kan se episodene der, eller evt. på en større skjerm du kobler til.

Det er NRK Beta som har tilrettelagt for denne nedlastingen, og på deres bittorrent-side finner du alt du trenger av informasjon og programmer for å få det til.

Selve video-innholdet finner du her, i to kvaliteter:

Last ned Ingen grenser i 1280×720
Last ned Ingen grenser i 1920×1080

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

22 kommentarer til Last ned hele Ingen grenser i HD!

 1. Tilbaketråkk: Her kan du laste ned hele serien Ingen Grenser i HD » LagopusMutus

 2. helmers sier:

  Fikk bare med meg et par episoder, gleder meg til å laste ned å se repriser en regndag.

 3. Roy Nilsen sier:

  Veldig fint program, allerede sett episodene men gleder meg til å se de igjen, fint at de legges ut som torrent og i høy kvalitet!

 4. Nina sier:

  Gleder meg til å se det jeg ikke fikk med meg på trad-tv!

 5. Fantatisk at dere legger ut «Ingen grenser» tilgjengelig for nedlastning!Selv gikk jeg glipp av halve serien og gleder meg til å få sett alle de 3 første episodene. Tror nok at jeg ser alle sammen når jeg først har fått sett begynnelsen.Det er én ting som jeg synes bør være på sin plass med, eller ved, videoene: Undertekster.Nå har jeg valgt å laste ned den første episoden i 1080p, men jeg vet ikke om det er tekstet eller ikke. Jeg må derfor vente lenge til nedlastningen er ferdig for å se om dette er tilgjengelig. Det er selvfølgelig mulig å se etter mens det lastes ned, men likevel er det tungvint å måtte søke gjennom videofilen forgjeves om det ikke er tekstet.På TV var episodene tekstet selv om det ble opplyst at man kunne sette på teksting fra Tekst-TV side 777. Men episodene til nedlastningen ser ut til å mangle undertekstingen.Informer gjerne oss om episodene i torrentfilen er tekstet eller ikke. Undertekstingen bør være på plass, spesielt for en slik serie. Jeg siterer like godt det som er skrevet under «Om prosjektet»:

  Underveis blir vi kjent med menneskene bak de forskjellige funksjonshemningene, deres styrker og svakheter. Alle deltakerne er velfungerende mentalt, men må mestre ulike fysiske begrensninger. Samtidig er de nødt til å jobbe som del av et lag og forholde seg til andre personer med forskjellige funksjonsnedsettelser eller diagnoser. Det er ingen utstemming…

  Når underteksten er fraværende og når jeg samtidig leser: «… Det er ingen utstemming…», så føler jeg at vi tunghørte/døve ble stemt ut fra å se disse episodene vi kan laste ned, men ikke får sett i helhet.Det burde ikke være vanskelig å tilby undertekstfiler sammen med episodene i torrent-filene. Dette hadde gjort TV-serien mye mer tilgjengelig nettopp til den delen av publikum som serien handler om.

 6. fredrikenilsen sier:

  Det vil dessverre ikke overraske meg om disse ikke er tekstet. Det føyer seg inn i rekken av lite gjennomtenkte vurderinger fra NRK sin side. Man ser jo for eksempel at de ikke heller har tatt seg bryet med å tekste videoene som ligger ute her i bloggen, til tross for at det 1) er svært enkelt og 2) ble påpekt for godt over et halvt år siden da jeg blogget om det her:http://fenilsen.wordpress.com/2009/08/31/ingen-…NRK har mange dårlige unnskyldninger for å ikke gjøre alt tilgjengelig for alle. Det er utrolig ironisk og trist når det gjelder en programserie som akkurat denne. Man sitter med inntrykk av at de egentlig ikke bryr seg så lenge de kan lage bra TV for de fleste.

 7. Pseudos sier:

  Om to timers tid får jeg installert bredbånd. Jeg har ikke tv, og har tidligere basert meg på NRKs nett-tv.Snart er det ingen grenser for hva jeg kan se, og Ingen Grenser setter på nedlasting det øyeblikket montøren har satt i strømmen.Har bare sett en episode, men syntes det var fantastisk.

 8. fenilsen sier:

  Jeg har skrevet litt mer om problemene med manglende teksting her:http://fenilsen.wordpress.com/2010/04/14/ingen-…Forøvrig er det skuffende at NRK selv ikke er innom her og svarer på kommentarer.

 9. Sonja Hagen sier:

  Kjære Lars Monsen!Jeg må berømme deg for et utrolig flott program! Dine pedagogiske evner er enestående. Du evner å motivere dine turvenner til selv å støtte opp om og hjelpe hverandre. Din fighting spirit smitter over på de andre. Jeg er sikker på at denne turen vil være til hjelp og ettertanke for dere alle, også i framtida! Jeg har lært mye av dere! Når ting er vanskelige, tenker jeg på dere, som tydeliggjør at intet er umulig! Jeg har intet å klage over og gleder meg over hver dag! Takk, for at jeg fikk følge dere på den 5 mil lange ferden!MvhSonja

 10. robertandersen sier:

  Hallo Lars.Jeg synest du gjør en utrolig god jobb og er fornøyd med de utfluktene du har hatt , har nå opplevd 3 mnd i skogen ( vintertid) det er ikke no kjære mor nei.måtte bare prøve, jokset litt når det gjalt mat å greier, men det var tøfft det også.setter veldig stor pris på de programmer, utflukter du har opplevd.Hilsen en som vil lære seg litt om å leve noe ut om det helt «vanlige kjedelige» «Livet»

 11. robertandersen sier:

  Du ER 63 modell, med andre ord 2 år eldre enn meg, skulle gjerne opplevd et helt år ute i naturen.? kunne du gi meg noen tips utover å ta med seg fiskestang og kano, har lyst til å ta meg en skogstur ser du..

 12. Ole sier:

  Hei!Noen som vet hvem som har laget musikken i serien – og hva den heter?

 13. Jenny sier:

  Jeg i hvert fall at noe av musikken som Lars Monsen har brukt er en som heter «Son of the wilderness» og komponisten er «Raymond Enoksen». Jeg er ikke helt sikker på hvilken musikk som brukes i Ingen Grenser da «/ Hilsen Jenny 12 år

 14. rutanda sier:

  En alle tiders serie.Kjempebra

 15. kimme sier:

  Denne serien må man laste ned. 🙂

 16. kimme sier:

  Denne serien må man laste ned. 🙂

 17. Tilbaketråkk: Last ned Ingen grenser — Friluftsveileder

 18. OS sier:

  Har lastet ned i den laveste oppløsningen men avspillingen feiler ca. 10 min før slutt i første episode. Noen andre som har opplevd dette? Skal laste ned på nytt og se om det hjelper.

 19. Atle1557@hotmail.com sier:

  ingen genser og de som er med og lars monen ! de er så kulle ! ønsker det var meg! det er en stor drøm for meg:)

 20. HK sier:

  Sorry for answering in english, but my norwegian is too bad.I had the same problem, even in a second download. The same happens with the second part, the other four parts are OKI did download part 1 and part 2 in high quality – Thea are OK

 21. Tilbaketråkk: Last ned Ingen grenser — Tursiden.net

 22. Tilbaketråkk: Last ned Ingen grenser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *