Aleksander og Kjell svarte på nett!

kjellaleks
Etter at siste sending var over denne søndagen, svarte Aleksander og Kjell i nettmøte.
Les svarene her!

Aleksander har gjennom fem episoder stått fram som en av de største heltene i Ingen grenser. Med sin cerebral parese bruker han over tre ganger så mye krefter på de fleste gjøremål, og det at han snart har tilbakelagt 500 kilometer i ulendt terreng er en nesten uforståelig bragd. Han har da også vært nære på å gi opp flere ganger, men et uslitelig humør og pågangsmot har ført ham videre.

Kjell er ikke den som tar all plassen i rampelyset, men han har en stor del av æren for at ekspedisjonen i løpet av siste episode når målet sitt. Uten hans enorme kapasitet til å dra og skyve rullestoler, bære kanoer og holde tempoet oppe, ville det gått mye tyngre for de andre deltakerne. Den sindige haugesunderen har også vist seg som gruppas store badenymfe – så snart det har vært noe vann å se, har Kjell kastet seg uti for en dukkert, både tidlig og sent!

Les svarene til Aleksander og Kjell her!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

109 kommentarer til Aleksander og Kjell svarte på nett!

 1. Eva Giæver sier:

  Herregud æ bøye mæ i støve førr dokker 🙂

 2. Hege sier:

  Fantastisk serie, har latt meg imponere av dere alle sammen!!Bøyer meg i støvet for dere! For en innsatsvilje og pågangsmot!Herrrrlig!!

 3. martin sier:

  Gratulerer. Har ikke ord!

 4. Terje sier:

  Dette står det virkelig respekt av. En spesiell hilsen til Aleksander, du er en skikkelig tøffing.

 5. larshenrikjacobsen sier:

  Dere alle som har hvert med på denne turen imponerer meg stort, og jeg har en stor respekt for dere, jeg har sittet og sett på episodene med tårer i øynene. Det har hvert godt å se på dere.

 6. Bitten Brenna sier:

  Hei Aleksander. Er veldig imponert over din utrolige innsats under ekspedisjonen. Du har ett herlig humør og en sympatisk væremåte som gjorde at jeg satt å heiet deg fram de siste programmene, og ønsket så sterkt at du skulle klare å nå målet. Gratulerer med en fantastisk prestasjon. Hilsen Bitten i Bodø

 7. mettekurseth sier:

  Hei:)Jeg ler og gråter av glede,-av å se på hvor fantastisk dere har gjennomført denne ekspedisjonen!Har tatt hver og en av dere inn i hjertet,og håper å høre og se mer av alle sammen!!Hilsen naturglade meg

 8. stor_fan sier:

  Sitter med en stille beundring og en tåre i øyekroken. Dere er helt fantastiske og unike her enkelt! hilsen stoooor fan:)

 9. Jeg har ingen spørsmål, men vil bare uttrykke min beundring for det dere fikk til. Jeg har sett alle programmene og sett hvordan dere alle har bidratt til å nå målet. Ved hjelp av humor, styrke, omsorg og ærlighet har dere funnet løsninger og skapt framdrift. Takk for at dere har delt deres opplevelser med oss. Vi har mye å lære av dere.

 10. panserulle sier:

  kan jeg snakke med kjell og aleksander nå?

 11. EOG sier:

  Beundrer dere not helt sykt!Vi er 4 stykker som sitter å ser på dere og vi er imponert.Heia dere! Blir veldig rørt av å se på at dere gjør dette.Lykke til videre. Hilsen oss!

 12. Merete sier:

  Årets beste program uten sidestykke og verdt hver eneste lisenskrone alene! Tusen takk for opplevelsen:)

 13. Hege Stueland sier:

  Tuuuuusen takk for at dere delte alle disse opplevelsene med meg :O)Har DYP respekt for alt dere har prestert!!!! Ønsker hver & en av dere ALL LYKKE videre i livet :O))))Tanker & klem, Hege <3

 14. Lena sier:

  Gratulerer så mye! Fantastisk jobbet av dere alle! Aleksander: for en stålvilje! Har selv en bror med CP, så jeg ser slitet i hverdagen på nært hold. You Rock!

 15. Kristina sier:

  Vanvittig kjekt å sjå på deke!! Kjell; Du er heilt rå! Fysikk og psyke som mange misunner deg! Aleksander; Psyken og det gode humøret ditt er heilt eineståande!! Gratulerer med ein flott gjennomført tur. Stå på vidare!

 16. Rebecca sier:

  fantastisk! utrolig imponerende, tenk om alle hadde vært som dere! alexander, du er utrolig tøff! skulle ønske alle var like positive som deg 🙂

 17. Anonym sier:

  http://www.facebook.com/group.php?gid=110640672…Fangruppe for Aleksander! Join da vel! 🙂

 18. Lena sier:

  Dere er fantastiske! Jeg gjør som de andre og bøyer meg i støvet. Har vært utrolig inspirerende og moro å ha fulgt med på serien! Stå på!

 19. Frank Nergård sier:

  Til dags dat det råeste jeg har sett. Enorm respekt for det dere har gjennomført. Kanongjeng!

 20. chilli sier:

  YOU DID IT :DBe PRAUD <3

 21. Frode sier:

  GRATULERER! Dere har bevist at med rett innstilling kommer man langt. Dere er ikke bare forbilder for funksjonshemmede, men også for funksjonsfriske. Dere har flyttet grenser for det norske folk. HURRA!!!

 22. Mona sier:

  Gratulerer! Jeg er så stolt av dere, dere er mine helter… alle sammen!

 23. TVB sier:

  Heilt fantastisk innsats.Skulle du Kjell ha interesse av å dra på tur med pulk til fjell ville det vært en ære å slå følge.Hilsen fjellfant fra Stavanger

 24. kristin_j sier:

  Flott å se hvordan dere greide det.Ble dere ikke voldsomt irritert på hverandre noen ganger?

 25. Kari Holter sier:

  Er så imponert! Dere får meg til å le og gråte om hverandre. Dette er det råeste jeg har sett. Petter Nordthug må bare finne seg i å bli stil i skyggen av dere!! Supergjengen!!

 26. Eline sier:

  For en kjempe gjeng. Dere beviser at ingening er umulig når en er flere sammen.

 27. Sidsel Skreddervolden sier:

  En aldeles fantastisk innsats. Jeg er mer imponert enn jeg kan få sagt over alle deltagere og over lederen.Hver aften programmet har vært vist har jeg sittet helt stiv og fulgt med.

 28. Eva sier:

  Gratulerer hjertligst til hele gjengen. Stå på vilje, humor, humør, glede, samhold, styrke, tro, optimisme, ja det meste av positivitet viste dere til det norske folk. Vi er nok mange som har fulgt dere med stor respekt, og som har lært svært mye av dere. Håper dere alle har det fint, og at livet er bra for dere alle. Håper spesielt at Tare har fått et mere sosialt liv, noe han jo savnet. Eg beundrer dere alle. Dere har alle grunn til å være stolt. Og sjefen sjøl, ja, han kan sine ting!

 29. lillnilsen sier:

  Gratulerer alle sammen med en flott bragd. Flott at nesten alle sammen klarte og gjennomføre ekspedisjonen. Hadde ikke trodd det da serien startet. Dere har bevist at det finnes Ingen grenser. De lager vi selv. Bøyer meg dypt for dere alle sammen. Virkelig en gjeng å ha som forbilder. Lykke til videre i livet 🙂

 30. Anne sier:

  Hipp hurra for vel gjennomført – ingen kan matche dere! Dere har satt spor – ikke bare i terrenget – men i alles hjerter!

 31. haraldogastrid sier:

  Det er bare til å ta av seg hatten for denne gjengen! Vi har lært mye, men er forsatt ikke utlært. Aleksander: Fantastisk pågangsmot og humør. Du har hatt stor positiv påvirkning på hele laget! For en fantastisk person!!Kjell: Maskinen! For en turkamerat! Ubeskeivelig, rett og slett. Gratulerer så mye hele gjengen!

 32. elinbirgittesvendsen sier:

  En fantastisk gjeng 🙂 Alexander har man bare lyst å klemme, han er så go´- Tare – fantastisk 🙂 Siv, herlig søt. Utrolig, sittet med tårer i øya og fulgt dere. Ser opp til mennesker som dere 🙂 Jente fra Ski sier gratulerer med gjennomført ekspedisjon 🙂

 33. Bente sier:

  Gratulerer så masse ALLE sammen!! Den prestasjonen dere har gjort står det skikkelig respekt av!! Har nesten ikke ord for hvor sinnsykt bra jobb dere har gjort!! Har dere planer for nye turer?? Uansett,- stå på videre!! 🙂

 34. stigjohansen sier:

  Dere er Norges nye helter!!! Lars Monsen når dere ikke til knærne. En spesiell hilsen til Aleksander!

 35. Kristin sier:

  Gratulerer så masse 🙂 Dere er en utrolig flott og toff gjeng! Det har vært fint å følge turen deres. Jeg setter veldig stor pris på dere. Håper dere alle får en riktig fin vår!

 36. hanna sier:

  Ingen spørsmål bare utrolig imponert over dere… Kjell du er virkelig med å på å reise andre opp så de kan stå på fjell…flott innsats…kjempe bra gjeng har fulgt dere…. skal høre foredraget ditt i morgen kjell. Hva drev dere?? det må være en utrolig vilje og samhold. gratulerer m å nå målet.

 37. Elin sier:

  Gratulere tel dåkk alle!! Det har vært fantastisk artig å følge dåkk gjennom ekspedisjonen, og se samholdet og pågangsmotet! Trur dåkk har fått venna førr livet på denna reisa! Aleksander, en spesiell takk tel dæ! Du har vist oss at ingenting e umulig, kun ei utfordring! Og med godt humør, og positiv innstilling kan man klare alt!! Takk og lykke til videre til dåkk alle!

 38. Navn sier:

  Det råeste jeg har sett. Alle reality-serier blir barnemat og bånn i bøtta etter dette. Med den dypeste respekt hilser jeg dere. t

 39. Stine sier:

  Dåke har vore heilt utrulige å sett på! Dåke burde jammen vere stolte av det dåke har gjort! Eg har STOR respekt for dåke alle sammen! No har eg sett på ditta kvaaar søndag, og synst det er veldig trist at det er slutt. Håpe virkelig eg får sett meir av dåke seinare! Og eg må sei at det var ein super siste episode, og Tare tok jo heilt av 😀 Det var kjempe morsomt å sjå på!. Og Alexander, du e den som alltid har smilt og vore glad heile tida! Alltid positiv sjølv om du følte du sinka gruppa til tider, men det gjore ingenting! Du burde vere stolt, det same gjelder deg Kjell. Du har hjelpt til i gruppa heile tida, og stått på! Sjølv om eg ikkje kjenner dåke så føler eg at eg har blitt kjendt med dåke på ein måte, eg er kjempe stolte av dåke alle samen! Kos dåke vidare med det dåke skal !!! 🙂

 40. Atle Olsen sier:

  Takk for en fantastisk inspirasjon, setter egne ryggprolaps og hofteprotese i et perspektiv. Igjen tusen takk til dere alle sammen !

 41. Kasper BS94 sier:

  Dette står det respekt av. Dere har utført noe mange ikke hadde trodd kunne gjøres. Dere er alle noen helt fantastiske og utrolige mennesker som har vist at ingen ting er umulig. Gratulerer alle sammen 😀

 42. brorh sier:

  Gratulerer. E helt utrolig imponert!! Håper dokker får mange flere fine turer de neste årene. Også de som e avhengig av hjelp til å komme seg fram eller å bære tungt.

 43. Hege Bakke sier:

  Kjære alle dere flotte menneskene som har deltat i ingen grenser!Tusen takk for å kunne dele denne flotte naturopplevelsen med dere på tv;) Dere har vist et pågangsmot og styrke jeg alderi har sett noen gang!!Og det med et samhold en bare kan drømme om;) Alla gjorde en kjempejobb,men må si Alexander Du imponerer enormt!!! For et humør hele vegen,Kjempeimponerende!! Og Tare, å gjennomføre en slik tur med dine handikap.. det er bare til å bøye seg i støve!!Så tusen takk igjen alle sammen for et flott tvprogram:-) Håper å se mere til dere! Ha en riktig fiin vår! Hilsen naturglad;)

 44. hanna sier:

  Dere er forbilder for andre…stå på bøyer oss i støvet

 45. Inger Helland sier:

  Gratulerer med en kjempeflott innsats, er virkelig imponert. Har fulgt med hvert eneste minutt av programmet 🙂 Dette står det virkelig respekt av !

 46. Terje sier:

  For en GJENG! Gratulerer så mye 🙂 Dette står det respekt av!

 47. elinbirgittesvendsen sier:

  En fantastisk gjeng 🙂 Alexander får man bare lyst til å klemme, go´gutt 🙂 Tare, herlig 🙂 Siv, så utrolig søt, alle sammen – en utrolig gjeng 🙂 Har fulgt ekspedisjonen med tårer i øynene til tider, dere er mennesker jeg ser opp til 🙂 Grattis med gjennomført ekspedisjon :)Hilsen fra jente, Ski

 48. Elli sier:

  Gratulerer gutter! Dette har vært en reise, også for oss sofaglanere, som har vært utrolig stimulerende. Aleksander sitt utrolig herlige humør har satt gapskrattet i gang mang en gang. Kjell har vært litt stille, men jobba som en helt! Det er helt klart at du er en «stayer». Veldig bra! Flotte prestasjoner av alle, og dere må være stolt av dere selv.

 49. elisabethlh sier:

  Jeg skal aldri klage igjen. Dere er helt fantastiske, GRATULERER SÅ MASSE med en vellykket tur. Dere er mine helter! Lykke til videre alle sammen!

 50. Fridtjov sier:

  Bronse til OL, Sølv til paralympics, Gull til dere!! Hilsen Fridtjov

 51. Jan Erik sier:

  Jeg stiller meg i rekka av gratulanter. Har fulgt dere på turen opghar kost meg glugg ihjel. Suverent program. At dere klarte det, heltflott.Lykke til videre i livet alle sammen.

 52. Elisabeth sier:

  Æ e imponert :)Godt humør og godt samhold .Takk for turen:)

 53. Vivian sier:

  Jeg finner nesten ikke ord! Gratulerer så mye!! Dere er fantastiske mennesker!

 54. sabina sier:

  gratulerer alle sammen!!!you»ve done it!!!vi har følgt med dere hver søndag..hadde mange latter og noen tårer.dere inspirerte oss veldig og det er trist at det er over nå:)alexander du er virkelig en sikkelig tøffing med stor vilje og masse god humor!:)vi ble glad i dere alle sammen og ønsker dere alt det beste framover og kansjke vi sees ute i villmarka en gang?masse hilsen til alle og lars,som var en helt fantastisk expedionsleder:-)fra sabina og emil

 55. Marie sier:

  Gratulerer till er alla! 🙂 Vilken insats ni alla har gjort! Alla har bidragit på sitt vis! Ni har inte bara bevisat att fysiska handikapp inte är något hinder, utan också inspirerat många till att komma sig ut på tur och få uppleva den vackra naturen vi har i Sverige och Norge!

 56. Gerd Hovdahl sier:

  Hei AleksanderJeg er mektig imponert av din ståpå vilje. Senestrekk er jo helt forferdelig vondt. Du skal være stolt av deg selv og at du er en humørfyllt stabukk, he he. Likte din humor og muntre kommentarer, der har mange veldig mye å lære av deg. Du var betatt av naturen og fargene rundt deg, de som ikke har opplevd fjellet med det den har å gi vet ikke hva de går glipp av. Vi som har opplevd dette føler oss rike på opplevelser selv om vi har blitt frossen, våt, sulten og har hatt vondt forferdelg vondt. Men, vi har nådd et mål vi har satt oss. Lykke til videre Aleksander dette er bare starten, nyt dagen selv om det er mye mediakjør nå. Tenk på hvor mange du gleder og gir håp om at det nytter.

 57. dakva sier:

  Vil bare takke dere, alle som en for den fantastiske opplevelsen det har vært å følge dere gjennom disse programmene. Det har vært et skikkelig spark i ræva for alle oss som ikke har slike ekstra utfordringer å tenke på, men som likevel foretrekker å sitte hjemme i godstolen.At man av og til mistet motet, blåste litt ut osv. er jo bare menneskelig og ikke mer enn man må kunne forvente når man er ekstremt sliten og trøtt. Alle sammen bidro med langt mer enn man kan forvente med mindre man er en utrolig godt sammensveiset gjeng, noe man jo kan se at dere er blitt gjennom alle strabasene. Nok en gang, takk og lykke til videre!

 58. gunnhansen sier:

  Gratulerer!Kjempeinnsats!Det var så fint å se dere nå målet!For en super duper gjeng med pågangsmot og vilje!Det er så moro å se at noen med en funksjonshemming klarer å gjennomføre en sånn vanskelig ekspedisjon.Jeg er funksjonshemmet selv og satt med tårer i øynene når dere nådde målet!Det gjelder å holde humøret oppe for da klarer man som regel det man vil!

 59. frank larsen sier:

  må bare få si att det er helt fantastisk det dere har gjort.har bare ventet på att det skulle bli söndag så jeg fikk se dere igjen, og få sr hvordan dere kjempet dere fram meter for meter helt rått.og så vill jeg önske dere all lykke till vidre i livet. mvh fra en stor beundrer av dere.

 60. Linda sier:

  Hei:) Jeg har fulgt dere og må bare si at jeg er mektig imponert !!!! Er mest imponert over Aleksander da:) Du har vært UTROLIG flink og så godt humør tross alt slitet:) Vær stolt over dere selv, og hva dere har fått til!! Det var kjempekoselig å følge dere i serien:) Håper den kommer ut på dvd jeg:) Noen som veit?? Takknemlig for svar:)

 61. Bjørn Bergum sier:

  Gratulerer med en fantastisk gjennomføring. Tror hele Norges befolkning har «storkoset seg», ledd og latt tårene trille, sammens med dere. Lykke til videre med det dere har lært, og med «Gullrute»-valget. Vi, som har sittet i godstolen i stua og fulgt dere, har nok lært mer enn dere kan tenke dere, om hvilken fantastisk evne ett menneske kan ha, når bare viljen er tilstede. Og Aleksander, glem de negative utalelser som kanskje har kommet fra del av gruppa under turen, for de er uttrykt under stor slitasje/utmattelse, og jeg er sikker på at «uttrykkeren» innerst inne er lei seg for at slitasjen ga uttalelser som egentlig ikke var ment.

 62. Inger sier:

  Aleksander > Utrolig sterkt å se serien med deg. Positiv og glad som du er, du har bidratt veldig til at det har vært gøy å følge med på serien! Du er bevis på at vår fysiske begrensninger er størst i hodene våre. Stå på videre! 🙂 Du er helt klart bygd for mer enn champagne og sushi ;-)Kjell> Sterkt!! Makan til mann 🙂

 63. Anita sier:

  Gratulerer alle sammen. Er utrolig imponert, for en vilje styrke dere har. Et utrolig humør og ikke minst omsorgen for hverandre, dette samarbeidet og samspillet kan alle lære noe av. Må kommentere humøret ditt Aleksander, det er bare helt utrolig hvordan smilet er på lur og at du alltid har en artig kommentar uansett hvor sliten du er eller hvor vondt du har det. Jeg tar av meg hatten (hvis jeg hadde hatt en da). Ønsker dere lykke til videre:))

 64. Gunn sier:

  Jeg blir flau over meg selv når jeg sitter og ser på dere. Andre klager bare for en vond fot.

 65. Anne Kari sier:

  Hei Aleksander, jeg er kjempeimponert! Du er nok blitt et forbilde for mange (med og uten funksjonsnedsettelser). Jeg lurer på om livet er blitt forandret for deg og de andre etter ekspedisjonen og hvordan? Tror du programmet har bidratt til å bygge ned fordommer?Lykke til videre! hilsen Anne Kari

 66. birgitnilsen sier:

  Ingen nevnt ingen glemt. For en fantastisk bragd av en fantastisk gjeng. Er stum av beundring.Har fulgt dere hele veien og felt mang en tåre. Vi såkalt funksjonsfriske har mye å lære av dere, vi må slutte å klare over småting og heller være taknemlig.Beundrer fra nord

 67. ninagjrgensen sier:

  Dere alle fortjener en kjempe-applaus!! Har fulgt alle episodene og er helt mål-løs 😉 Alle funksjonsfriske har utrolig mye å lære av dere, hva er det vi klager etter…… DERE ER EN FANTASTISK GJENG!!!!!!! Hilsen Nina, Lillesand

 68. Marita Sivertsen sier:

  Tusen takk, dette var helt rått!! og forfriskende m et «reality-konsept» der man faktisk jobber sammen istdet for å stemme hverandnre ut. Det er minst like utfordrende! Ikke alltid like lett å ta imot hjelp. Dette var ufattelig sterke prestasjoner av dere alle sammen, på alle plan! Hva er deres beste tips m tanke på å lykkes m å samarbeide m andre mennesker?

 69. wenchegausen sier:

  Dere er så super.Dere alle har min høyeste beundring og respekt. Jeg har gråtet med dere,dyttet med dere,ledd med dere, nytet turen med dere, og samtidig innsett at jeg aldri vil kunne gå en tur ute i naturen uten å tenke på dere. Håper dere alle innser at dere er betydningsfulle, inspirerende, motiverende og unike mennesker. KLÆM fra Trondheim.

 70. gurimonssen sier:

  Kjempeimpnerende! Fulgt med serien – og ønsker å sende en spesiell takk til Aleksander. Alltid blid og positiv tross mange vanskeligheter. Vi har alle mye å lære av slike holdninger. Tusen takk for at vi har fått lære deg å kjenne!!

 71. bentejohansen sier:

  Jeg vil se mer, mye mer av dere. Hvordan var det å komme hjem? Har dere klart å holde kontakten med hverandre? Familie og venner må være umåtelig stolt av dere. Dette er det beste TV program som har vært vist på TV!!! Alt godt til dere alle og tusen takk for at vi fikk følge med dere på tur disse søndagene.

 72. Marianne sier:

  Helt fantastisk prestasjon!Æ e helt mållaus.Dåkker e mine sanne helta!Stor klæm fra Trondheim

 73. Anne sier:

  Ingen over og ingen ved siden. Det var utrolig imponerende og for en lagånd. Endellig et program hvor samarbeid og positivitet er hovedsaken og vi slipper å se utsteminger og intriger. Tusen takk til alle sammen som har bidratt til denne utrolige serien

 74. mortenholter sier:

  Gratulerer… er bare helt målløs og stumm av beundring og misunnelse.For noen forbilder Dere er for oss alle.Tenker på alle oss funksjonsfriske som ikke orker å gå i butikken på hjørne engang, men bruker bilen. Skal dere ut på tur igjen så lag mer film. Detta er Dere proffe på. Lykke til videre alle sammen hilsen Morten

 75. tomrp sier:

  Gratulerer til Dere alle sammen, for den utrolig store prestasjonen dere har klart i sammen. Denne serien burde få flere opp og ut av sofa'n…….Gratulerer nok en gang:-):-) Stolt av Dere….

 76. Marianne sier:

  Hei gutter!! Dere beviser at det man tror er umulig er mulig! Takk for at dere er til inspirasjon og at dere har gitt så mye av dere selv.Gratulerer med at dere klarte turen i sammen med de andre!Jeg er imponert så det holder:)Stemmer det at dere har planer om ny tur? Hva med å starte med «reisebyrå» som tar med folk med forskjellige utfordringer på tur? Det hadde sikkert blitt populært! Hurra for dere:)))

 77. ragnhildW sier:

  Gratulerer! Mektig imponert over alle sammen. For en gjeng!!! Håper vi kan få lov å møte dere senere og se hvordan det har gått med dere etter denne spesielle turen. Ønsker inderlig at Tare har fått et større sosialt nettverk. Dere er utrolige, alle sammen! Takk for innsatsen og at vi fikk lov å følge dere på turen.

 78. Mette sier:

  GRATULERER med vel gjennomført ekspedisjon til alle deltagerne. Til de som måtte bryte og de som kom helt til MÅL. Er veldig veldig imponert over det dere har klart. Og hva dere har vist oss at er mulig å få til. Og stum av beundring. Er imponert over Lars Monsens evne til å dele sine naturopplevelser med oss all igjennom tv-skjermen også. Du har vært en perfekt leder for denne ekspedisjonen.

 79. sissel sier:

  Gratulerer-for en gjeng!Dette er noe av det beste og mest imponerende jeg har sett på tv.Man blir både glad,rørt og veldig imponert over dere alle og vil slett ikke miste en eneste episode. Takk.

 80. henningmandersen sier:

  Dere var bare helt RÅ !!!!

 81. Knut Engum sier:

  Hei på dere. Hva er det som er det største for dere nå som dere ser tilbake på denne turen. Har fulgt med dere hele den lange turen og er imponert over den fantastiske lagånden og en utrolig uthodenhet. ønsker dere lykke til nå neste ekspedisjon. Knut

 82. bentejohansen sier:

  Gratulerer hjerteligst! Fantastisk program, mennesker, tålmodighet, seighet, styrke, humor, skjønnhet, natur, vennskap, ærlighet osv. osv.Æ vil se mer om dere, mye mer!! Æ e målløs.

 83. bjerke03 sier:

  Noen som vet hvordan en kan følge med på nettmøtet? Ser sånn i ett par sekunder mens siden lastes at disse gutta også svarer på spm men så kommer siden opp denne siden opp uten svar!! Hjelp meg noen =)

 84. hegeberg sier:

  dokker har vorre heilt fantastisk alle sammen. Aleksander har alikevel vorre våres favoritt, me et utrulig humør og stå på vilje. Veldig artig å følge dokker på turen. Tusen takk før et supert program.

 85. mildrid sier:

  Jeg er stolt av at Norge har slike helter. Ja, det er helter dere er! Det har gått opp for meg at det må finnes mange slike rundt om i vårt land.Til dere som måtte bryte: dere gjorde en like stor innsats!Gratulerer

 86. Terje sier:

  Ord blir fattige….

 87. tomrp sier:

  Gratulerer alle sammen for den utrolige prestasjonen Dere har klart i sammen. Denne serien burde få flere ut av sofa'n og ut på tur.Stolt av Dere, så gratulerer nok en gang:-)

 88. Hilde sier:

  Det er bare å ta av seg hatten for dere, alle sammen. Jeg er så imponert over hva dere klarer! Fantastisk!!!!!

 89. Ann-Iren sier:

  Hei!Fantastisk flott bragd! Eg må sei at eg har vore rørt til tårer av å sjå på dykk!Stå på! Helsing Ann-Iren

 90. Jorunn sier:

  Tusen takk for en flott serei, har fulgt dere gjennom hele turen. Jeg har ledd og gråt med dere underveis. Selv om det må ha vært en slitsom tur så har det ikke manglet med humor og glede.Det var flott å se samholdet og samarbeidet. Jeg er imponert, ikke minst at du Aleksander gjennomførte med glans og at gruppen fikk deg fram til målet. Makan til humør og ståpåvilje.Denne serien har gitt mange tanker til oss som er såkaldt friske og uten fysiske fuksjonshemninger. Jeg tror mange av oss ville hatt større problem med å gjennomføre en slik tur, vi hadde nok blitt for ego.Tusen takk for flotte opplevelser som jeg fikk ta del i.

 91. GunnarS sier:

  Sitter med samme tankene som deg, Atle. Synes selv at jeg ikke orker noe av det je har lyst til. Når man da ser hva Lars har maktet å motivere alle – med Alexander i «spissen» til å gjennomføre, så blir jeg flau. Jeg må slutte med å si ; «nei, da er jeg opptatt» og se til å ta noen utfordringer. Jeg må se til å se mulighetene, og ikke si nei til mange utfordringer jeg bør klare. Men ikke bare Alexander. Jeg er minst like imponert over alle de andre, – samholdet og viljen og evnen til samhold og til å hjelpe hverandre frem. Ja, jeg er flau over meg selv, – her jeg SITTER og kommenterer det disse flotte menneskene har gjennomført.

 92. jankdahl sier:

  Et flott program, for en herlig gjeng! Endelig noe å se på TV med litt mening i. Ønsker dere alle flere fine turer. Dette ga nok mersmak. Dere var fantastiske!!!!!!!!

 93. inhe sier:

  Gratulerer alle sammen! Prestasjonen, innsatsviljen og styrken deres både fysisk og psykisk er noe vi alle kan streve etter. Dere er til stor inspirasjon for folk med og uten funksjonsnedsettelse. Dette er den beste TV serien jeg noen gang har sett! Lykke til videre alle sammen! The sky is the limit!

 94. bosjqvist sier:

  Dette står det stor respekt av,,,,,,,utrulig insats fra alle

 95. annehilde sier:

  Stiller meg i gratulantenes rekker, og kan ikke få sagt det nok, hvor beundringsverdige dere er! dette var skikkelig bra gjort og laga, takk for at vi fikk «følge» dere 🙂

 96. Ragne sier:

  Jeg har bare en ting å si med tankepå kveldens episode:Aleksander: Du er IKKE 80 kg daukjøtt som noen så fint (hmpf) klarte å fremstille det. Du er en fantastisk fyr med haugevis med pågangsmot, humør og omtanke for de andre. Det faktum at du klarte å gjennomføre 500 km med cerebral parese beviser det helt motsatte. Du har blitt en norsk folkehelt! Mange beundrer deg for din sinnsyke innsats og jeg er med dem! Aldri før har noen klart å bevise uttrykket «man kan hvis man vil» på en bedre måte. Du ville og du gjennomførte! GRATULERER!

 97. Andre Knutsen sier:

  For en flott serie, med noen utrolig flotte mennsker!! For noen forbilder dere er!! FANTASTISKE!! Ønsker dere alt godt for fremtiden!

 98. Tanja sier:

  Følger så å si aldri serier på tv, men denne gjengen måtte jeg bare få med meg. Tusen takk for en flott opplevelse! Dere har gjort uutslettelig inntrykk og jeg ønsker dere alle lykke til videre med alt dere tar dere fore!

 99. aastebnauste sier:

  Takk for at vi fikk være med på tur. En fantastisk gjeng med mange sterke sider. Jeg er imponert over prestasjonene og måten dere har bydd på dere sjøl. Fulgte med på nett da programmet ble laget og har sett alle episodene nå. Dette står det respekt av. All ære til dere, Lars og TV-teamet. Gratulerer og lykke til på neste fjelltur.

 100. Thorvald sier:

  Takk for den flotte reisen dere ga oss gjennom 6 episoder 🙂 Står det respekt av 🙂 Skulle ønske det varte lenger :)Gratulerer med VELL gjennomført ekspedisjon 🙂

 101. Trill sier:

  Til Erik!Nå som vi har sett at alle de andre har kommet i mål, tenker jeg på deg og Elin som ble skadet og dermed ikke kunne fullføre. Synes du gjorde en fantastisk innsats og vet at du hadde klart dette kjempebra dersom du ikke hadde blitt skadet. Håper du føler at du er en like stor del av dette som de som kom til mål. Du (og resten av gjengen) har imponert stort, og er absolutt et forbilde for meg (og helt sikkert mange andre også).Håper alt står bra til, og at beinet er bra igjen nå 🙂

 102. åshild sier:

  Dette var et svært lærerikt program, hva dere har klart på tross av ulike handicap var intet mindre enn imponerende!!

 103. Fred A Olsen sier:

  Tusen takk for at dere tok med oss på denne turen,vi har fått vært med på noe stort,dere har vist at det er mulig å gjøre det umulige.TUSEN TAKK. for turen hele gjengen

 104. kari sier:

  dette programmet er noe av det beste jeg har sett på t.v. ikke minst på grund av menneskene som er med for ikke å snakke om lars monsen od n.r.k. takk hilsen kari 70 år

 105. Tilbaketråkk: Alt om episode 6 – Ingen grenser – NRK-blogger

 106. G.Endresen sier:

  Gratulerer hjertligst alle deltakerne og Monsen med serien. La oss få flere slike serier. Her er ingen skuespillere. Alt kommer rett fra levra. Alexander er toppen. Og oppfordringen til samholdet og oppfølgingen her er gull verdt. Serien bør kunne eksporteres i store mengder.

 107. annaliane sier:

  Dere har alle sammen gjort en formidabel innsats. Aleksander, du har gjort så veldig, veldig mye! Et upåklagelig pågangsmot, og det du har utsatt deg for er helt fullstendig imponerende. Og Kjell. Den sekvensen da du tar PC på ryggen og bærer han over den elva, er noe av det mest imponerende jeg har sett i hele mitt liv! Dere viser at ingenting trenger å stoppe noen, og at samarbeid er helt uunværlig! Bøyer meg i støvet.

 108. Kåre Tjihkkom sier:

  Herregud, dere er egentlig sprøe! Men, klarer DERE å gå, padle, kjøre hundespann og krype på knærne og ake på baken tvers over Skandinavia, så skal nok også jeg klare det, bare ved å GÅ den samme veien…Dette er noe av det jeg har tenkt når jeg har sett dere i aksjon. Jeg har sagt der før, men gjentar det: Dere er de tøffeste av de tøffe, dere som har gjennomført denne ekspedisjonen.Jeg kjenner terrenget dere gikk gjennom i de to siste episodene, der har jeg gått i ur og skur og varme dager nesten hvert år i snart femti år. Og jeg nøyaktig hvordan det er der.Så en ting: hva gjorde dere egentlig for å komme dere ned fra grensen til Hellemobotn? Jeg så på TV, men alle knepene så jeg ikke. Dere kom ned en sti som egentlig er beregnet for funksjonsfriske og for fjellvante kløvhester.Og til sist: jeg bøyer meg ned i støvet og gratulerer!

 109. Kåre Tjihkkom sier:

  Og jeg kommer på at jeg ikke må glømme Erik og Elin som måtte avbryte:Dere omfattes også av mine kommentarer og mine gratulasjoner til tross for at dere ikke kom ned til Hellemobotn.Også for dere bøyer jeg meg ned i støvet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *