Ingen grenser nominert til Gullruten

igalle
Under årets Gullruten-utdeling kan det bli to priser til Ingen grenser.

Lørdag 8. mai deles Gullruten-prisene ut fra Grieghallen i Bergen, og blant de nominerte er Ingen grenser representert to ganger. Det er i kategoriene «Beste reality» og «Beste nye serie» at Lars Monsen og resten av gjengen bak Ingen grenser kan bli prisvinner.

– Dette er kjempeartig og en fjær i hatten for oss alle! Vi har dog ikke vunnet enda, og det er sterke mednominerte i begge kategoriene, sier en fornøyd Vebjørn Ytreberg i Mastiff, som har produsert serien for NRK.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

8 kommentarer til Ingen grenser nominert til Gullruten

 1. Tilbaketråkk: Tweets that mention Ingen grenser nominert til Gullruten – Ingen grenser – NRK-blogger -- Topsy.com

 2. karielise sier:

  Skulle egentlig bare mangle at de ikke fikk den

 3. Steinar Hjertnes sier:

  Hallo Kjell. Jeg og min sønn Sveinung var sammen med deg på Beitostølen i 1982. Jeg husker at du da var i god form, men etter å ha fulgt med på serien ser jeg at du ikke har blitt dårligere. Som fellvandrer må jeg bare si meg imponert av innsatsen til dere alle. Jeg håper at dere dere vinner fram i Gullruteprisen og evt andre priser, for dere har virkelig noe å fortelle andre som har det «vanskelig».Med Hilsen Steinar Hjertnes, Bergen

 4. anitaskoglund sier:

  Skriv din kommentar her.Uten tvil verdt Gullrute-prisen. Dette er en helt utrolig prestasjon, …til ettertanke for de aller fleste!

 5. sylvihardy sier:

  En fantastisk god og flott serie. Jeg var trollbundet hver episode av deltakernes prestasjoner. Lykke til videre alle sammen og du Lars Monsen, ja det er vel bare du som kunne lede en slik krevende tur. Vennlig hilsen Sylvi.

 6. Maritotto sier:

  Til alle dere som klager over NRK lisensen- dette programmet er verdt hver eneste krone. Takk og pris for at vi har NRK som lager programmer som engasjerer og rører, og ikke bare søppel «underholdning» og store overskrifter. Er det noen som virkelig fortjener pris så er det denne gjengen. Jeg tar av meg hatten, får tårer i øyekroken og frysninger av prestasjoenene disse menneskene har gjennomført!

 7. Turiatti sier:

  I år skal jeg følge med på Gullruten. Husker ikke sist jeg gjorde det! Men i år skal jeg følge med for å forsikre meg om at denne serien og disse flotte menneskene vinner det de er nominert for. Og da skal jeg reise meg og ta av meg HATTEN! Og vi er flere samlet så her blir det jubel og en tåre eller to! TVI TVI til alle!

 8. Psyrdahl sier:

  Dette er helter! Men hvordan skal vi skaffe Ninken Mathiessen på Børsholmen en sånn rullestol?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *