Alt om episode 6

kanonutsikt
Bare et fjellpass skiller Ingen grenser-deltakerne fra å nå målet. Imidlertid er det ikke hvilket som helst pass vi snakker om. Se bilder og video fra dagene på tur her!

Se også: Kjell og Aleksander i nettmøte etter sending
Nett-TV: Se hele episode 6 her!

Ekspedisjonen har kommet til den lille plassen Ritsem, og belager seg på en ny fjellovergang. Denne gangen de svensk-norske grensefjellene. I distanse er det ikke snakk om så mange kilometrene, men likevel står de foran den hardeste etappen på turen. Først bushing med kanoer, så hard gange opp på snaufjellet. Og til slutt: Hellemojuvet! Dette fjellpasset byr i tillegg til mektig utsikt på bratte og glatte skrenter, krevende steinur og vanskelige værforhold.

Lars Monsen ser at de nå ni deltakerne er medtatte og slitne etter alle strabasene så langt. Men det er ikke vanskelig å komme med en motivasjone for å fortsette – klarer de å komme seg ned fra fjellet, venter den store belønningen. I bunnen av passet ligger nemlig Hellemobotn, som er ekspedisjonens endelige bestemmelsessted og de vil ha nådd målet sitt.

Se video og bilder fra hver av dagene i episode 6:

Dag 27: Tilbake på snaufjellet
Dag 28: Kryssing av riksgrensa
Dag 29: Kanonutsikt i Hellemojuvet
Dag 30: Ingen grenser er i mål!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

3 kommentarer til Alt om episode 6

  1. Hmm sier:

    Nå Lars Monsen, var du ikke særlig dyktig leder! Kritiserer de to som drar alt lasset, og demotiverer dem. Samtidig så skaper du mer strid enn nødvendig. Dette burde du visst!

  2. Helene Teppen sier:

    Lars provoserte deltagerne helt bevisst! Tvang dem til å tenke som et lag, som et team. Hørte du ikke hva han sa? «Gruppa er ikke sterkere enn det svakeste leddet». Slik fikk han dem til å komme på at de skulle kjøre Aleks i etapper, dermed sparte de masse tid, pluss at Aleks ble veldig glad! Syns han var flink jeg. Selvfølgelig kunne han beordret dem til å ta seg av problemet slik og sånn, men ved å la gruppa få tenke seg fram til en løsning selv, slapp han å fremstå som en diktator. Genialt!mvh Helene Teppen

  3. patricia mesina sier:

    Nice picture!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *