Være sammen med Olsenbanden

marie:

hei jeg heter marie
kommer jeg inn i olsenbanden i filmen
kan jeg det

hilsen marie

Svar:

Kjære Marie

Så vidt jeg skjønner har du lyst til å være sammen med Olsenbanden. Nå vil ikke jeg gjøre det vanskelig for deg, men det går ikke.  Eller, hvis du dør går det muligens an å treffe mange av skuespillerne.

Rent teknisk kan du bli med i filmene som allrede er laget ved å bruke en redigeringsteknikk, men det er ikke noe gøy, for ingen i filmene kommer til å bry seg om hva du gjør eller sier, det gjør det samme som før alle sammen. Så hvorfor ikke lage en egen Olsen-film, det er jo et vanlig navn så det må jo finnes mange slike bander.

Uansett – god bedring!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *