I gang igjen

Hei, dere som stikker innom her.

Nå er sendingene av ny serie med programmer i gang. Beklager at programmene er flyttet til lørdager på NRK 1, men for dere torsdagfolk finns det på NRK3. Det skal visst være et godt tegn rent fjernsynsmessig.

Men trøsten er at her på internett er det på samme kanal. Og jeg slenger innom og svarer på en bunke spørsmål her på fredager framover. Tjalabais så lenge, som vi sier her på world wide web.

Om du vil ha svar på ditt spørsmål, legg det inn som kommentar til dette innlegget.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

15 kommentarer til I gang igjen

 1. erik sier:

  Jeg lurer på hvorfor den siste episoden ikke ligger på nett? Og så lurer jeg i farta på hvorfor noen telefonselgere liker jobben sin?

 2. Jonas sier:

  Hvorfor heter det ‘innendørshall’, når utendørshaller ikke eksisterer?

 3. Alex sier:

  Hvorfor bruker du briller istedetfor linser

  hilsen alex

 4. luremann sier:

  hvem skapte Gud? hvor lenge varer evigheten? hva blir de rette lottotallene fremover? 🙂

 5. kjell erik jensen sier:

  Hvorfor skapte gud israelerne?

 6. Magnus sier:

  Hvorfor lærer voksne barn og prate når de sier at de må ti stille hele tiden?

 7. Ann Iren sier:

  Hvor fort er svint?
  Tenker da på uttrykket «fortere enn svint»

 8. Sindre 6 år sier:

  Hvorfor heter det gulerot når den er oransje? Hilsen spørrende 1 klassing

 9. Jakob Ommedal sier:

  Hvorfor i alle dager må du banne sånn? Har nettopp sett kveldens program, og ble sjokkert og provosert av all banningen! Har jo ikke tidligere forbundet deg med et så primitivt og vulgært språk! Du unnskylder deg med at du tilpasser deg publikum, men publikum er jo bl.a. barn, unge og familier foran fjernsynskjermen. Håper det var en glipp – for ellers har du jo super humor!

 10. Hans Olav Gilje sier:

  Hei Trond Viggo. Jeg er prest på Bastøy Fengsel og daglig sammen med alle de flotte mennene som soner der. Men en ting har de lært og det er at i det offentlige rom banner de iallefall ikke. Og så setter jeg meg ned en frikveld sammen med kona for å se et program med deg, og jeg har forventniger til å se noe underholdende. Men nei, ikke mange minutt går før jævlig blir et vanlig ord. Hva er dette for noe. Beste sendetid på en lørdagskveld skal et tidligere barneombud lære bort banning. Selv innsatte reagerer på slikt.
  Vennligst Hans Olav Gilje.

 11. Jørgen Holthe sier:

  Heisan.

  Lykke til videre med et greit underholdningsprogram, selv om programmet sist lørdag gikk litt på tomgang. Men det er vel du selv den første til å registrere… Slutter meg til kritikken vedr. banning. Tipper det går en stund til neste gang vi får høre det i et erketypisk familieprogram!

  Mvh Jørgen

 12. Kine E.R. sier:

  Hva er betydningen av ordet morgenkvisten? Skjønner ikke hva kvisten har med morgen å gjøre…

 13. Ingunn sier:

  Hvorfor er det mørkt om natten selv om det er maaaaange flere stjerner på himmelen da enn det er om dagen? en skulle jo tro at alle de stjernene skulle lyse opp himmelen ganske bra…

 14. Magnus sier:

  Hvordan kommer steinen ut, og paprikaen inn i olivenen? Er det en maskin eller et menneske som gjør det?

  På undersiden av en standard oliven er det et kryss, som kan tyde på at det er et slags redskap. Hullet i skallet der paprikaen sitter er også bemerkelsesverdig rundt. Men jeg ser ikke for meg en effektiv maskin som kan håndtere en slik prosess, alt vil vel bare trille og hoppe hulter til bulter på et samlebånd? Barnearbeidere er vel mer effektivt, og bedre for miljøet?

 15. John Sperre sier:

  Hvorfor sier alle som ikke har noe å si «På en måte» hele tiden???

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *