Festen

Gå ikke glipp av årets NRK fest! Festen starter i bakgården kl.17.00

Vårt fantastiske husorkester – KORK – er tilbake i garasjen og byr nok en gang på heftig Disco Inferno med Keith Fluitt og Gisele Jackson under glimrende ledelse av Jens Wendelboe.Dette svinger vanvittig – og du kan glede deg til fullt trøkk på dansegulvet i år igjen! Og noen musikalske overraskelser blir det også i løpet av kvelden. Så ta på danseskoene!

Men før vi slipper til KORK på scenen er det noen faste poster;
Vi starter med en velkomstdrink fra kl.17.00 og selvfølgelig en liten velkomsttale. Så er det mat og hyggelig selskap. Messa står også i år for maten – gled deg til en spennende og fargerik meny! Så er det å gjøre seg klar til  prisutdelingen kl.19.00. Der det skal deles ut Nyskaperpris, Årets Team-pris og pris for Redaksjonell utvikling. Her venter det gjeve premier på vinnerne.

Så blir det litt underholdning før alvoret begynner kl.20.00 med den store Quizen. En quiz som i år fordrer brede almennkunnskaper. Så her gjelder det å alliere seg med folk med forskjellige spesialkunnskaper. En fin måte å bli kjent med nye folk på.

Så kommer det vi alle venter på, vårt eminente husband KORK med våre amerikanske solistvenner i spissen. De holder på til klokka 23.00.  Da tar vår DJ over og leder oss inn i den varme sommernatten fram til vi slukker lysene klokka 01.00 og ønsker alle vel hjem.

Det er stengt for kommentarer.

Featuring WPMU Bloglist Widget by YD WordPress Developer