Siste styrkeprøve……:)

Hei alle sammen:)

Først nok en gang tusen takk for alle fine hilsninger og stemmer i løpet av disse ukene:)Etter lange dager med øving, stress og nerver er det helt skjønt å komme hjem å lese så mange hyggelige varme hilsninger fra fjernt og nært:)

Har vært så sykt sykt uheldig at jeg har fått kastet over meg feber og omgangssyken !!! vært slått ut siden fred morgen, og det har amputert øvingene mine uheldigvis, MEN the show must go on;) er jo helt uvirkelig å ha kommet så langt som til finalen, TENK at JEG ER I FINALEN???? tihi…!! og kjipt hvis et dumt lite stygt virus skulle få lov å ødelegge siste innspurt av en så FANTASTISK tid som dette har vært. Hver eneste uke har vært full av inntrykk, nye utfordringer og prøver å sette seg selv på, nye stiler…mm. og jeg har kost meg med hver oppgave. Det er deilig å få jobbe så intensivt og hardt med en oppgave over så kort tid, og så klare det!!! Det har styrket meg som person og som artist…! såååå….nå er det siste prøve som gjenstår…og nå er det ikke bare ett nummer, men to å bryne seg på. Prøver ikke å fokusere altfor mye på at det er en konkurranse, men at jeg skal nyte hvert sekund av den tiden jeg får på scenen tirsdag..:) Men når det er sagt klarer jeg likevel ikke å legge skjul på det brennende ønsket og drømmen om å få spille rollen som Kathy….

Nå skal jeg lalle sove og lade batterier til siste øvingsdag:)

Dette innlegget ble publisert i Heidi. Bokmerk permalenken.

16 kommentarer til Siste styrkeprøve……:)

 1. Fiona sier:

  Good luck in the finale Heidi!

 2. tante Eva sier:

  Heia tante si,vi er umåtelig stolt av deg;)godt å se at du er klar for morgendagen.Lykke,lykke til i morgen.Tusenvis av klemma fra oss i Kjeldebotn.

 3. Kristin Helene Helland sier:

  En hilsen til deg, Heidi.

  Det mest rettferdige er om du vinner, jeg har tenkt hva er vitsen med denne konkurransen, du er den selvskrevne vinner. I tillegg til å levere på alle punkter, har du de vakreste øynene jeg tror jeg har sett EVER!!!! Du ligner på Audrey Hepburn, NO DOUBT!
  Utrolig nydelig,……..bare1 råd…….IKKE fall i klørne på SE OG HØR. Det er et drittblad som har krenket mange mennesker.
  Alt det beste til deg!
  Kristin

 4. Mari sier:

  Lykke til i kveld Heidi! =)

 5. anita sier:

  Kjære Heidimor.Ville bærre si lykke tell i kveld,vi heia masse på dæ veit du.Har engasjert heile bodø og omegn tell og stæmme på dæ.Ps kommer nedover en tur etter jul.Store klæmma fra ho anita og ho tante may irene.

 6. sofie sier:

  Hei Heidi.
  Jeg tror du vinner drømmerollen.
  Du er min favoritt på DRØMMEROLLEN.
  Du vet at du vinner.

  sofie 9år

 7. Hanna sier:

  Gratulerer så mye med en fantastisk rolle på Oslo Nye!
  Dette har du absolutt fortjent, Heidi!
  Jeg kommer og ser på deg 😀
  Lykke til videre!

 8. Rikke sier:

  Heia Heidi.
  Du var kjempe flink der oppe på senen.
  Jeg er Rikke 5 meningen din.
  Jeg stemte 6 ganger på deg og jeg skreik da jeg hørte du vant, Mamma stemte 5 ganger på deg å hun var på jobb på Kroa, å ho skreik hehe.
  Jeg hoppet av sofaen å var skikkelig glad:)
  Så Malin kristiansen i publikumme satt å skreik.

  Klem Rikke sandvik reinholtsen 10 år

 9. Arne Olav sier:

  Gratulerer så mye, Heidi.
  Drømmerollen fikk helt riktig vinner, ingen tvil om det. Som sambygding av Ingeborg var jeg svært delt i synet på hvem som burde vinne. Jeg heiet på henne, men innerst inne håpet jeg at du skulle vinne.
  Du er en utrolig flott jente, og jeg håper virkelig at jeg får se deg i mange roller i årene som kommer.

  Klem fra en utrolig rørt gammel mann.

 10. Alex sier:

  Gratulerer så massemasse!! Vel fortjent =)
  Hele Norge e glad på dine vegne, og Narvik e umåtelig stolt over dæ! Trur vi blei rørt og glad alle sammen. Nu må vi bare komme reisanes alle mann og se musicalen. Detta blir gøy du 😉

  Lykke til!!

  klem

 11. Lise sier:

  Hei Heidi!!
  Jeg ble bare så glad da du vant!!
  Mye av familien min bor i Oslo så det er stor sjangse for at jeg kommer og ser på deg. Du var den perfekte til rollen hele tiden og dette er fult fortjent!!!!

  Gratulerer så inderlig mye!!!

 12. inga helen sier:

  ei lita heising til deg Heidi!

  gratulerer med saieren!
  dette har du fårtjent Heidi 😀
  eg er veldig glad på dine veger:)

  eg ønsker deg lykke til videre:)

  klem

 13. Lene sier:

  Gratulerer så mye! Vel fortjent!

  Lykke til med Drømmerollen;-)

 14. Karoline sier:

  Gratulerer i massevis med seieren. Jeg var fullstendig overbevist om at du kom til å vinne og seieren var velfortjent. Lykke til!!!

 15. Marte sier:

  Gratulerer masse Heidi ,med rollen.Fra første stund jeg så deg hviste jeg at du ville komme langt.

 16. Marte sier:

  Hei Heidi gratulerer masse med å vinne.
  Har dere komt langt med øvingen til singin in the rain.Hilsen MARTE

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *