Største utfordring så langt…

Først må jeg igjen få takk for all den støtten jeg har fått! Det varmer så langt inn i hjerterota som det bare går an altså!!! Jeg er helt i ekstase for å ha kommet så langt 🙂 Og jeg som ikke hadde forventet mer enn å komme igjennom første runde av de innledende auditionene…

På tross av at dans er mitt svakeste felt, tror jeg faktisk denne ukas sang og skuespill utfordring overgår alt! Jeg er både bekymret og redd for hvordan dette skal gå…Jeg skal synge en av de mest klassiske kjærlighetsballadene i musikalhistorien og jeg kan knapt huske sist gang jeg sang klassisk… og jeg er på langt nær en sopran…

Kryss fingrene for meg kjære familie, venner og alle andre som har troen på meg! Jeg skal gjøre mitt aller beste, selv om det blir min aller vanskeligste utfordring!

Dette innlegget ble publisert i Ingeborg. Bokmerk permalenken.

14 kommentarer til Største utfordring så langt…

 1. Gudlaug sier:

  Heia, heia!
  Nå er det nå bare sånn at en alt/mezzosopran aldri blir en stor klassisk sopran, men det trenger du da heller ikke være for å spille Kathy Selden….
  Vi har stor tro på deg selv om du har fått en nesten håpløs oppgave, – det er omtrent som å be en opera-sanger synge rock eller omvendt…

  Vi krysser fingrene for deg og vet at du har gjort umulige ting før!

 2. elisabeth sier:

  Hei, Ingeborg!
  You can do it!!!! ÜÜÜ
  Det er stooor spriiik mellom utfordringene denne uka! STOR! Desverre er det jo ingenting du kan gjøre med det, enn å synge som en lerke på tirsdag!!! -så er det en skuespillerbit også….!!!!!! Ü Ü Ü 😉
  knib…Ü

 3. fredrik sier:

  Hei Ingeborg.

  Jeg heier på deg i Drømmerollen!!!!

  Stå på videre og ta utfordringen som du har gjort til nå på strak arm 🙂

 4. Elisabeth sier:

  du kommer til å få det til så det suser – ingen av de andre har en sånn sangstemme som du.

 5. Hei, du må berre stå på Ingeborg, kain du fårrå på mi si: http://www.go-veita.piczo.com? Da bli æ supergla, men d e berre vess du får ti da! Stå på videre og prøv og ikke skuff mæ!! Hilsen: ei du ikke kjenne!

 6. Njål sier:

  Jeg skjønner at dette er en stor utfordring, men jeg håper og tror at
  du vil takle dette strålende.

  Allikevel må jeg få lov til å si at disse låtene nok ikke står helt i
  stil til hverandre. Dette synes jeg er meget underlig da de sikkert
  ble valgt for et halvt år siden; lenge før det var klart hvem som kom
  til å være blant de siste 3. Hvis ikke du eller Elisabeth hadde vært
  blant de siste tre, hvem hadde de da tenkt skulle synge denne sangen?
  Den går vel strengt tatt opp mot en trestrøken C, eller?

  Selv om det ikke virker som om det er noen i dommer-panelet som har
  særlig kompetanse på sang, håper jeg allikevel at de kan få frem at
  denne sangen sprenger vanskelighetsgrads-skalaen de andre to sangene
  befinner seg på. Men er det noen av 8 finalistene som klarer å gjøre
  denne sangen så er det deg Ingeborg. Lykke til. Dette klarer du!!!

 7. Njål sier:

  Etter det jeg forstår er dette et nummer uten dans. Det blir derfor
  spennende å se hvordan Marianne Skovli Aamodt uttaler seg negativt om
  din opptreden denne gangen. Ser hun/dommerene øvingene eller opptreden
  på forhånd? Fordi, til hvert eneste program virker det som om hun er
  skremmende godt forberedt med en lang avhandling over hvor dårlig du
  presterte på dansefronten. Selvfølgelig kan en «rask innføring» i
  stepp skrives uavhengig av om hun har sett hva du skal gjøre, men det
  er påfallende hvor mye notater og refleksjoner hun har rukket å gjøre
  seg i løpet av opptredenen.

  Jeg synes nok du får vel mye ufortjent pepper på ting som ikke skal
  pepres og vel lite ros på det som skal roses (bla. sang), mens det kan
  tyde på at enkelte andre får ros der det definitivt burde pepres.

  Hev deg over det, du hadde ikke nådd så langt om publikum ikke mente
  du fortjente det. Stå på!

 8. Inger-Lise sier:

  Helt enig Njål.
  Jeg vet at det er mange som har merket seg at dommerne har gitt ufortjent ros til noen, mens andre har fått unødvendig kritikk for småting.
  Dette tror jeg har virket mot sin hensikt slik at publikum/seerne har stemt annerledes enn det dommerne tydeligvis ønsket for å demonstrere at de ikke vil la seg villede.
  Jeg blir litt provosert og fornærmet når en av dommerne antyder at det kan være vanskelig for seerne å forstå hvor vanskelig ting er og at ting ikke kommer så tydelig frem gjennom skjermen. Forholdene er like for alle deltakerne, og det er like mye det vi har hørt som det vi har sett som har vært avgjørende for hvordan vi har stemt.
  Alle de 8 som ble med i «Drømmerollen» er flinke, men jeg tror ikke alle hadde klart å fylle den rollen de kjemper om. Et par av de som har blitt stemt ut var etter min mening utrolig bra, men helt feil type.
  De 3 som er igjen er alle verdige kandidater til å spille Kathy Selden, og de har alle fortjent den rosen de har fått fra dommerpanelet.
  Jeg ønsker alle lykke til, selv om jeg har en favoritt som jeg synes har skilt seg ut på hvert eneste program……………………….

 9. Hilde Rognhaug sier:

  Hei Ingeborg!

  Du e den beste sangeren og fortjener all verdens ros. Vi er kjempestolt av dæ, og ønske dæ lykke te i morra!

 10. Oda og Øyvind sier:

  Hei Ingeborg!

  Vi heier på deg i drømmerollen og tror du at vinner hele greia! Og nå er det ikke lenge igjen til du gjør nettopp det!

 11. Gudlaug sier:

  Dette var synd, men vi ser deg snart på en scene – det er jeg helt sikker på!

 12. Sissel sier:

  Kjære Ingeborg.
  Synd at du fikk så vanskelig sang i kveld. Kanskje det ikke var helt «fair play» Men sånn er det bare, alle som sitter foran TV’n og stemmer vet ikke alt om sang. Du har i allefall fått vist deg fram for hele Norge. Det vil bli mange i musikk-Norge som vil ta kontakt med deg etter hvert.
  Lykke til videre.

  Hilsen dame fra en liten plass i N.Norge

 13. heidi sier:

  så utrolig urettferdig!!!!synd du gikk ut!mobilene på åsen gløda!!!

 14. Da var mine dager i Drømmerollen talte…Det er trist, men jeg håper dette er bare starten på min karriere! Jeg ivrer etter å komme i gang med nye prosjekt og håper det ikke blir lenge til det skjer!

  TUSEN TAKK FOR ALT DET ENGASJEMENTET DERE HAR VIST OG ALL DEN STØTTE DERE HAR VIST GJENNOM DENNE PERIODEN!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *