Takk for meg :)

Hei og hopp! 

Jaja, så fort kan det altså gå. Det har vært utrolig morsomt å få være med på dette programmet så lenge, og jeg har lært såååå masse. Er veldig glad for å kunne gå ut på et nummer jeg er fornøyd med hvertfall. Tusen hjertlig takk til alle som har stemt på meg av familie, venner, kjente og ukjente.

Så må jeg inrømme at det var ganske så deilig å våkne opp i dag tidlig og ha en helt vanlig uke foran meg. Skal nå de første dagene pleie kroppen og bli frisk, og så på mandag begynner vi alt med prøver til singing! Jeg gleder meg:)

Skal følge spent med de neste tirsdagene…….ikke lenge igjen nå til vi vet hvem som får rollen!

 Til Hanne som lurte på om jeg hadde noen tips, så er nok det beste rådet å ikke stresse seg opp før du går på scenen. Men gled deg over å underholde og stol på at du kan det du skal gjøre. Tvitvi!

Klem fra Bibbi. Over og ut.

Dette innlegget ble publisert i Bibbi. Bokmerk permalenken.

8 kommentarer til Takk for meg :)

 1. lille meg sier:

  trist buhu 🙁

 2. Ninni og Mie sier:

  Hei Bibbi! Dette var veldig trist. Du er stjerna vår ihvert fall. Mamma ble sint og sa at dette er uretferdig. Du er jo den beste, kan ikke folk se det? Så må du ta med deg alt det possitive som dommerne sa til deg. For det stemmer, du er allerede en musical artist. Du tar oss med storm.
  Vi er veldig glad i deg. Håper vi sees snart.
  Stoor klem fra to små piker som er veldig lei seg for att du gikk ut.

  Ninni og Mie og mamma og pappa.

 3. Ninni og Mie sier:

  obs. Mamma og pappa er mamman og pappan vår. Altså Trude og Morten.

 4. kimmi sier:

  Du gjorde en kjempebra jobb! Jeg har ikke peiling på stepp, men det du gjorde så råbra ut! 🙂 Bra at du skal være med i singing in the rain uansett iallfall, om enn ikke som Kathy… Lykke til videre!

 5. Broder Björn sier:

  Jeg syns du er den aller beste uansett!

  /Broder Björn

 6. Harefrøken sier:

  Du var helt super! For en stepping!
  Dommerne hadde helt rett i all rosen!
  Veldig urettferdig at det var du som gikk ut..
  Men du har uansett gjort en fabelaktig innsats…
  -fokuser på det og fortsett sånn!
  Du er topp!

  Harefrøken i Bergen

 7. Marte sier:

  Bra at silje og du skal danse i singin the rain

 8. Marte sier:

  Hei BIBBI, du er kjempe flink til å danse og steppe og synge.Hilsen Marrte.P.S Du er kjempe,kjempe kjempe pen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *