Ny uke, nye utfordringer:)

Først må jeg bare si TUUUUUUUUUUSEN tusen tusen hjertelig takk til hver og en av dere som har tatt seg tid til å skrive til meg på bloggen, og til alle dere som har stemt!!!!!får så mye inspirasjon og motivasjon av å lese alle fine komplimenter….
I dag var første dag etter gårdagens direktesending med stepp…og må nok si at jeg har ikke hittil vært så nervøs og følelsesladet som i går…mye på grunn av at vi er færre, har så fryktelig lyst å gå videre, men også fordi Bibbi forlot oss. SÅÅÅÅ stolt av deg Bibbsen min, scenen stod i fyr og flammer etter nummeret ditt og du gikk virkelig ut med flagget til topps;)!!!!!!

Neste uka har jeg fått i oppgave å synge «Anything you can do» fra Annie get your gun….første øvingsdag i dag, og jeg var superspent på hvem jeg skulle synge med..men fikk en superpositiv overraskelse når Paul Ottar Haga kom inn døra.han er en kjempedyktig skuespiller og det kommer til å bli moro å jobbe med han. Utfordringen min denne uken blir vel å jobbe med å bli kjent med karakteren og få frem samspillet med partneren min…dette blir gøy gøy:)

Nå skal jeg kjøre Kjæresten min til Gardemoen…med neste ukes sang på full guffe i cd spillern;)

Dette innlegget ble publisert i Heidi. Bokmerk permalenken.

28 kommentarer til Ny uke, nye utfordringer:)

 1. Malin Mevåg sier:

  HEIA Heidi:)
  du va så utruuuulig flink i går! e så stolt at vi vet ikke kor vi ska gjøre av oss!
  stæmte så mange gang at æ tør ikke si d:S
  mn d e absolutt værdt d før du e kjæmpeflink:)
  stå på videre! du ska til topps:)
  klem fra ho Malin:)

 2. lille meg sier:

  det var fint at du fikk den rollen du ville ha da:) 😀

 3. Marte sier:

  Hei Heidi,du og Silje kommer nok til finalen.
  Jeg heier like mye på dere begge to.Så jeg blir lei meg hvis du går ut,og hvis silje går ut. Lykke til på tirsdag

 4. Lene sier:

  Hei Heidi!
  Synes du har fremført mange flotte nummer gjennom hele Drømmerollen! Hva synes du selv har vært det beste så langt?
  Krysser fingre og tær for at du kommer til finalen=)
  Lykke til!

 5. Vilde sier:

  Heia Heidi!
  Du er FANTASTISK flink=D Jeg gleder meg til å se på deg hver eneste gang det er din tur til å gå på scenen. Du har ALT! Flink til å synge, danse, steppe og ikke minst være en skuespiller. Hvis ikke du vinner, blir jeg skuffa, for jeg vil at du skal vinne. Du er BEST. Et skikkelig forbilde er du! Håper jeg en gang kan bli like flink som deg! Lykke, lykke til! Jeg krysser fingrene for deg=D

 6. Gunnar Moe sier:

  Hurra og gratulerer Heidi…

  Føler at Norge for tiden opplever noe så unikt som a STAR is born! Du er fantastisk. Jeg begynte å se på serien fra et par program før dere 8, og du sto frem som en ener alt da.

  Fantastisk stemme, god danser, utrolig scenisk sjarm…. du er fullstendig gjennom tv’n. Var i London i sommer og så fem musicals på fem dager + Barbra Streisand live (jaaaa… musicals interesserer denne homsen, som vet når han ser en stjerne… 😉

  De siste to programmene har jeg begynt å stemme…. sånn ca 30 sms på deg hver gang 🙂 Du er verdt mye mer, men jeg må jo få med shownummeret ditt også vettu!

  Den 15. februar blir jeg 44. Kvelden feires på andre rad i orkester på Oslo Nye med deg på scenen…. jeg er ikke tvil om annet, og gleder meg VELDIG.

  Stå på – du er topp, og kan nå akkurat hvor langt du vil! 🙂

  Lykke til fra en stoooor fan!
  Gunnar

 7. Ida Mari sier:

  Heidi, du e så flink ! Håpe virkeli at du vinn rollen ! Trur det åsså, fordi du e en helt fantasisk skuespiller, danser og sanger, i tillegg virke du som ei utruli hyggeli jente ;D
  Heier masse på deg, og skal selfølgeli stemme på dæ på tirsdag !
  Klem fra Ida Mari

 8. Susanne sier:

  Har sett på Drømmerollen noen ganger nå, og du ble favoritten min med en gang! Du er knallgod i både sang, dans og drama, og jeg skal definitivt se Singin in the Rain hvis du får hovedrollen (noe jeg er sikker på at du gjør)! Masse lykke til 🙂

 9. Cathrine sier:

  Heia Heidi!!!!!!!!

  Vi heier og hyler i sofaen her hver tirsdag. Og er skrekk slagne for om resten av Norge heier bare av lokale interesser. Men virker som om Norge virkelig har fått opp øynene for deg!! Og hadde de alle kjent deg Heidi, ja så hadde ALLE stemt på deg!! Du er like søt inni som du er utenpå! Personlig skulle jeg nok ønske at det var fag juryen som hadde valgt ut. Rune sier hver tirsdag: «kan de ikke bare velge henne med én gang, da??» Heidi- du må være så utrolig stolt av deg selv (Det er vi andre) – du har jo ikke fått en eneste tilbakemelding, eller «du kan forsøke å jobbe med» setning fra fag juryen engang!! Bare skryt!! Nå skal jeg slutte å skryte- det er program i morgen, og du har sikkert noe arbeid igjen før det. Brett opp armene til de to siste programmene dine- så skal vi heie og stemme!!! Håper vi prates ganske fort etter at rollen har blitt din!!!!!!

  Masse klemmer, Emil, Nichlas, Rune og Cathrine

 10. Gudrun Ellingsen sier:

  Hei Heidi:)

  Ja her kommer en hilsen fra en slektning;) Lavangsværing;) Vil bare si at vi alle i slekta di her oppe i nord heier på deg og stemmer i vei. Er helt imponert over hvor flink du er, stå på videre! Vi håper og tror du vinner! Traff jo tante Edit hjemme i sommer og fikk info om deg og dette, tenker hun er stolt nå, det er vi også!

  Hilsen Gudrun

 11. Kristine, Bram og Dave sier:

  Heia, heia, heia Heidi. Vi stemme og heie på dæ og glede oss til å se dæ på scena på ny året. Vi glæde oss også til du får litt bedre tid sånn at du kan ta med han Thomas (thii hii) og komme på besøk til oss her på landet. Lykke til i kveld, søta.

 12. Kay sier:

  Marry Me, Heidi!!! :))

 13. marlene sier:

  Heija Heidi<3<3
  du bli å vinn hele drømmerollen!

  kjempe rå sang du har valgt til finalen ;D

  klem fra marlene<3<3
  =)

 14. marlene sier:

  d e jo ikke nå tvil om du vinn!!, du e jo fra NARVIK!!<3

 15. Superfan sier:

  Gratulerer så mye med finaleplass!! Håper du vinner, du er kjempe flink!

 16. sofie sier:

  Heei Heidi du er sååå flink….:) stemmer på deg HELE tiden… Også passer du jo helt PERFEKT i rollen.
  Nå er det bare deg og Silje igjen….
  VI KRYSSER FINGRENE….
  Kom igjen… du klarer det:)

  MANGE HILSNER fra Sofie 12 år

 17. Heia Heidi! Du er suveren. Har sett deg i kveld 12 nov. Fantastiskt!!! Ønsker at du får rollen. Vi stemmer på deg.

 18. sofie sier:

  Må bare si det enda en gang
  ALLE ELSKER DEG PÅ SCENEN HEIDI!!!!!!!!!!<3<3<3<3

  hjertlig hilsen Sofie 12 år

 19. lisbeth sier:

  hei Heidi
  Du e kjempeflink.Trodde aldri æ skulle sitte klistra til tvskjermen hver tirsdag,men du bergtar mæ helt.Fortsett å stå på som du har gjort så langt.Glede mæ til å se neste tirsdag når du vinn som fortjent.

  Utflytta narvikkjærring.

 20. Heia Heidi! Har sett alle sendningarna. I kveld 12 nov. helt fantastiskt. Du er suveren og vi her hjemme håper at du vinner. En stjerne er fødd!!!!
  Lykke til videre.

 21. sofie sier:

  HEIDI DU GJØR SEERNE BERGTATT!!!!:D
  DU har en sån sjarm der du danser,stepper og ikke minst SYNGER!!!<3
  du var SÅÅÅ fin der du sang mot Paul Ottar Haga…

  har møtt han noen ganger….han er veldig hyggelig.
  Hørte av Kåre at du så stones in his pockets….:D

  VI ER STOLTE AV DEG HEIDI…:D<3<3

 22. Mari-Elena Dragly sier:

  Heia Heidi 🙂 Du e så utrulig flink hver gang! E så gla før at æ har møtt/fått blitt kjent med dæ. Glede mæ til du kommer til Narvik i nermeste fremtid 😀 Stå på videre! Du skal vinne finalen, du førtjene det! Kjempe gla i dæ <3

 23. Sissel sier:

  Heia Heidi.
  Flott jente er du!!
  Men fra og med nå må du VITE at du er den beste til rollen. Det må du bare få på plass inne i deg. OK?
  Da vinner du.
  LYKKE, LYKKE TIL,

  Hilsen en dame fra Sjøvegan

 24. Jorunn sier:

  Hei jenta vårres
  Vi gråt og flira om en annen under dagens sending,akkurat som vi va på teater! vi e kjempestolt av dæ,du va superflink ikveld. telefonen har ikke stått ikveld,masse skryt og lykkeønskninger t dæ fra folk og bestemor har sendt maaasse stemma hehe!
  Masse gla i dæ,og hisen fra pa at rask trim t Fagernestoppen idag roa nervan litt.Stå på

  Jorunn og pa

 25. Hans sier:

  Hei

  Har aldri lagt kommentar på noe på nettet før men ditt talent og din utstråling fortjener masse ros.

  Begynte se Drømmerollen for tre uker siden. Alle har vært flinke men Du har vært eneren, kjempeflink hver gang uansett hva du har fremført. Det er en fryd å både høre og se på din sang og din dans.

  Ser frem til å se deg i store roller på teater og TV! Singing in the rain blir sikkert bare en i en lang rekke. Lykke til i finalen!!!

 26. Kåre sier:

  Du er kjempeflink! Et naturtalent!
  Vh Kåre

 27. Line sier:

  Hjelp!!
  God kveld Norge sier at du har omgangssjuka. Håper virkelig at du kommer deg. Vil så veldig gjerne se deg som Kathy. Du fortjener å vinnne. Du har alt 🙂
  God bedring og Lykke til. Sitter klar med mobilen på tirsdag 🙂

 28. Aina sier:

  Lykke til i finalen! Du fortener å komme langt i musikalverden! Du jobber hardt og yter 100 prosent i alt du gjer! Er utrulig inspirerende å følge deg!:) Du har mange fans her ute.. Så uansett kordan det går no, så er eg sikker på at du vil komme langt! (Det har du allerede) Men trur det går din vei! Tvitvi!;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *