Gnagsåruka

Denne uka er det stepp i fokus. Jeg danser og danser og har fått gnagsår som jeg prøver å pleie, men all gnagsårplaster og sportstape bare glir av når jeg putter på meg skoene på nytt! Men det er gøy likevel. Tenker jo ikke på det når jeg danser.Jeg og Bjørn øver mye på løftene. Det er tyngre enn man tror. Jeg, for eksempel, visste ikke at jentene måtte gjøre så mye av jobben. :p Man må holde kroppen – veldig. Og lenge. Og man må utføre hoppet annerledes enn om man skulle gjort det alene.

Det går sikkert bra. Hoppet blir bare bedre og bedre. På tirsdag flyr jeg nok!

Dette innlegget ble publisert i Silje. Bokmerk permalenken.

20 kommentarer til Gnagsåruka

 1. fosile sier:

  Silje, du skal nok sveve som en gaselle en halvmeter over gulvet!! Grasiøsiteten, det er deg. Her hjemme sitter vi i spenning en halvmeter over sofaen og heier på deg. Hele mannskoret krysser fingre og tær, og stemmer selvfølgelig på deg!!!

 2. moelak sier:

  Ja, her i Trondheim heier vi alle sammen også!! Vi sitter på nåler o gstemmer masse på deg! Det er fantastisk å se deg danse og synge!!! Stå på , Silje!!! 🙂

  *klem*

 3. tromsøjente sier:

  Jeg heier masse på deg! så deg nettopp på TV, du var rå bra. Men det er en ting jeg lurer på. Jeg gikk også på tromsø teateret før. Jeg er 14 år, og min første forestilling var «nøtteknekkeren». Var du også med på den?

 4. Hanne Matilde sier:

  Silje!
  Du er så flink så flink!
  – Stå på –
  Klem fra en fan 🙂

 5. inger johanne sier:

  hei silje. du er flink og vi heier på deg. håper du vinner. lykke til.fra lille systra til maarten

 6. inger johanne sier:

  hei silje. du er flink og vi heier på deg. håper du vinner. lykke til.fra lille systra til maarten

 7. Hanne sier:

  Hei Silje! Jeg kan bare ikke vente med å se deg på tv neste tirsdag(det gjelder dere andre også)!!Du er så flink! Jeg håper jeg kan bli like flink som deg!!STÅ PÅ :):):):):)

  HEIA SILJE!!!!

  Hilsen Meg

 8. Marakka sier:

  Silje @————-`———-}—–´–\
  Jeg har sansen for deg!

  Kom igjen! ;-$

 9. Hans-Steinar Eimartsen sier:

  Du og ho Heidi e Nord-Norges håp!
  Dokker vise de søringan kor skape ska stå!
  Det gjør ingenting at hele landsdelen går på trygd når vi har sånne som dokker!
  Heia Nord-Norge og heia Silje!

 10. hanna sier:

  hei silje jeg er en 14 år gammel jente og meg og min familie stemmer på deg hver gang. stå på jente 😀

 11. Peterboy sier:

  Hei Silje,
  Jeg har sagt det før og sier det gjerne igjen, «You are the ONE»! Flott timing og nydelig kombinasjon med sangen. Det er gøy å se utviklingen din, sangen din i kveld var tryggere og totalt sett var du mye mer inne i rollen! Steppingen er din, den sitter, selv med gnagsår. Gleder meg over duetten til neste uke, passer akkurat til deg, riktig toneleie og uttrykket i rollen er deg 100%. Bit livet i låret og gi full gass, herfra har du full støtte!

  XXX

 12. Tromsøpija sier:

  Hei Silje.
  Detta klare du supert! Æ beundre dæ drit masse!
  D e så kult at du har greid å hålle dæ me i konkuransn!
  D e så grassiøst å se på dæ…
  Detta vinn du!
  STÅ PÅ SILJE!!!!

 13. marie sier:

  fær frysninge ne øve ryggen når du synge 🙂
  du æ drit flink.. 🙂

 14. Vegard Bjerke sier:

  Hei Silje !
  Dere var så dyktige alle tre, så jeg holdt avstand til mobilen. Men inni meg håpet jeg på at ikke du,Silje; røk ut. Ved siden av at du er så dyktig, så er du så naturlig ! Du har en så naturlig utstråling som gjør at du, etter min mening, er som skapt til å spille denne rollen. Jeg ønsker at veldig mange stemmer på deg i finalen. Lykke til !
  Hilsen en gudbrandsdøl.

 15. Kristin Micaela sier:

  Hei Silje! Jeg fikk dessverre ikke sett programmet i dag, men jeg ble kjempe glad når jeg så på nrk.no at du var gått videre til finalen. Du har vært min favoritt hele veine, og er favoritten til både min mor og venninne!:) Stå på videre, jeg skal stemme som bare det på deg neste tirsdag!:)
  Hilsen Kristin Micaela

 16. fosile sier:

  Silje, du var fantastisk flott som Liesl! Du er så naturlig og profesjonell. Og ikke minst syns jeg du viser en enorm ro og kontroll når du opptrer. Ikke en eneste glipp, ikke en sur tone, ikke et feiltrinn! Jeg er sikker på at du kan briljere som bare det i finalen selv om du har fått en «vanskelig» oppgave. Det har du vist oss gang på gang, at du fikser alt!! Bare kjør på og vis oss hvor skapet skal stå. Du er sjefen!!
  Hilsen dedikert Silje-fan

 17. Marte sier:

  Hei Silje nå står det mellom deg og Heidi.
  Vi er mange her i stavanger som heier og stemmer på deg.
  Vi har likt deg fra første stund.
  Den første tirsdagen så jeg Anette og de,da stemte jeg masse på Anette men når desverre Anette røk ut stemte jeg på deg.
  Vi så den første du gjorde da tenkte jeg hun kommer til å komme langt.
  du vært kjempe flink på alle optredene dine.Håper veldig veldig at du vinner! Masse lykke til! Klem fra marte

 18. Elisabeth sier:

  Hei Silje.
  Jeg synes du er best. Jeg har holdt med deg hele tiden og jeg stemte på deg i finalen fordi du klarte deg så bra.
  Jeg håpet og trodde at du skulle vinne så det var veldig synd at du ikke vant finalen!
  Hilsen Elisabeth, 12år
  🙂

 19. Filip 8 år sier:

  Jeg synes du var aller best!

 20. Hannah sier:

  Silje, hvis det ikke er for sent å skrive her. Du er knall gooo:D jeg er 18 år og går på danselinjen, siste året, og øsnker å bli musikalartist. jeg søker videre nå og har interessert meg av hele mitt hjerte for alt med musikaler. og da jeg så deg gråååt jeg. du er kjempe kjempe fliink!! og jeg beundrer deg masse. du er en stor inspirasjon. Klemm Hannah

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *