Ny uke, nye muligheter!

Endelig tid for mine første «bloggord»…Det er hektisk om dagen, men jeg koser meg mer enn noen gang! Jeg lærer og erfarer for hvert eneste minutt som går og det er bare så vanvittig gøy å få være med på dette! Skulle ønske det aldri tok slutt, men så heldig er ingen av oss…

Jeg må bare få takke for all den støtte jeg har fått fra familie, venner, kjente og ukjente! Det overrasker meg hvor engasjerte og glade folk har blitt på min vegne! Jeg setter VANVITTIG STOR pris på det! Dere skal vite at jeg ikke tar noe for gitt!

Denne ukas utfordring gleder jeg meg virkelig til. Jeg er veldig fornøyd med nummeret og føler jeg får nok en mulighet til  å vise en annen side av meg. Jeg har så langt hatt det kjempegøy på øvelse, så jeg ser frem til dagene som kommer!

Dette innlegget ble publisert i Ingeborg. Bokmerk permalenken.

8 kommentarer til Ny uke, nye muligheter!

 1. Daniel sier:

  Heia Ingeborg!

  Gleder meg til å se deg steppe, tror du kommer til å gjøre det helt fantastisk. DU RULER!!!

  Hilsen

  Din største fan

 2. Ann H sier:

  Heia Ingenborg!!

  Du klart d igjen!!! 😀
  Fantastisk bra Ingeborg!
  Å så utroli’ speinnanes d va på slutten ikveill…!
  Synd Anne ikke ska sett opp buss fra Bergen å… 😉 Ska hør me a æ… 🙂
  Håpe virkeli at du vinn heile greia, d fortjene du!
  Du har virkeli’ jobba for d…
  Keep up the good work!

  Kos å klem

 3. Hanne sier:

  Heija Ingeborg!! Jeg heier på deg! Du er superflink altså!! Jeg vil være like flink som deg!!Håper du klarer deg til finalen! Heier på deg hele tiden!! :D:D:D:D Vi elsker deg!! Du må bare klare det!!

  HEIA INGEBORG!!!STÅ PÅ!!

  Hilsen Meg(igjen)

 4. Marakka sier:

  Tihi
  Jeg elsker deg på senen, og jeg vil se mmeeeeeerrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!

  Tjohei ;-}

  @—————-`———´———–}——-\

 5. marianne mohrsen sier:

  Kjære Ingeborg. Æ e kjempeimponert! Gratulerer masse med at du har kommi så langt i Drømmerollen!! Du e superflink og har utvikla dæ enormt sia Inderøya. Herre har du veldig fortjent etter den flotte innsatsen du har vist:)) Forrige uke satt æ i sofaen og såg på dæ, og trur du sannelig ikke at det vist sæ at du og han Daniel e kjæresta! Kjæmpeartig det å!!

  LYKKE TE, og enjoy Kåre Conradi, æ trur du vinn:)) Hilsen fra Marianne Mohrsen.

 6. Halla sier:

  Kjempebra!!!!
  Men HVORFOR er det ingen sangpedagog i juryen???????
  Du får ikke halvparten av den kreden du burde ha sangmessig!

 7. Kristine Hustad Svendsen sier:

  Kjære Ingeborg. Du kjenne mæ ikke, men æ e trønder og kjæm fra Namdalseid(uttafor Steinkjer!) Æ e skikkelig speint om du bli hovedpersjonen i Singing in the rain!!!! D håpe æ azza! Du får stå på videre og ikke gi dæ!!! Tænk: herre får æ jaggu te!! Ikke saint?!
  HOPP OG SPRETT OG TJO OG HEI,
  HUSK AT JEG LA IGJEN HILSEN TIL DEG!
  HILSEN Kristine hustad svendsen. 11 år

 8. Elisabeth sier:

  Knallbra, Ingeborg – du må bare bli den som skal spille hovedrollen!!!!
  En musikalrolle består faktisk ikke bare av å få til dansetrinn perfekt – som en så langt kan få inntrykk av.

  Gleder meg veldig til tirsdag – du er den desidert beste sangeren.
  (og sikkert den beste skuespilleren også !!!)

  Musikal er helhet — ikke danseskole !!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *