Fikk kake i allefall! Tihiii!!!

Da var min tid over i Drømmerollen!

Det har vært en fantastisk opplevelse å få være med. Gøy å ha fått opptre i tv med 3 nummer! 🙂 Nå blir det spennende å se hvem som vinner rollen tilslutt!!! 😉

…men må jo også innrømme at det var litt kjedelig å gå ut også, sjøl om jeg hadde en veldig sterk følelse om at det var min tur

…hadde jo veldig gjerne steppa neste uke i allefall…:) Jeg fikk i allefall kake i går da! hahaha!

Vi 6 som blir stemt ut, kommer tilbake i finaleprogrammet og skal opptre med et lite ensemble nummer! Det blir kjekt!!!

Tataaaaa!

Tusen takk igjen, for alle stemmer og ros!

kniiib…elisabeth Ü

Dette innlegget ble publisert i Elisabeth. Bokmerk permalenken.

5 kommentarer til Fikk kake i allefall! Tihiii!!!

 1. Morten sier:

  Hei Elisabeth!

  Det var synd at du at røk ut! Men det er et utrolig nivå i finalen nå, selv om det er fattig trøst. Jeg har stemt for meg selv fordi jeg ser programmet på nett-tv og oppdaget det først i går. Så jeg har sett alle episoder til 30.10 siden i går. Mine favoritter var deg, Silje, Heidi og Bibbi. De tre siste er fortsatt med.

  Før avstemningen som du røk ut i, tenkte jeg at det ikke er mulig å skille ut en kandidat til rollen. Alle er utrolig dyktige! Det blir spennende å se hvem som vinner Drømmerollen!

  Hilsen Morten

 2. Paola sier:

  Hei Elisabeth! Så utrolig dumt at du røk ut. Jeg ble faktisk lei meg! Du var en av de jeg kunne se for meg som Kathy. Men men, jeg ønsker deg masse lykke til videre, og håper å se deg snart på scene igjen!
  Paola^^

 3. elisabeth sier:

  Takk for koselige tilbakemeldinger! Setter pris på det! 🙂

 4. Storebror sier:

  Kjempe dumt at du ble stemt ut. Hadde vert kjekt om du hadde fått rollen. Men,men, du har i hvertfall fått vist hva du duger til på scenen og det er nok ikke siste gang vi ser deg der. Me har stemt så møje at det blir kun en pitteliten julepresang til deg til jul ;-). Aadne har sett «daddå» synge på tv og vil at me ska synge for han hver kveld nå.
  Mvh Ola,Anette,Aadne,Ørjan og simba

 5. elisabeth sier:

  Tihiii!!! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *