Siljes tanker

Så var det min tur å skrive. Jeg øver og øver på I Don’t Know How To Love Him. Jeg skal jo være helt alene på scenen, så denne uken er det lettere å øve, siden det bare er meg å tenke på. Forrige uke hadde jeg jo dansere som ikke kunne øve annet enn den tiden det var satt opp med koreograf; altså fem timer. På den måten er det jo ganske greit å være alene. Men jeg er redd for at jeg kommer til å bli liten i forhold til de andre, kanskje nummeret mitt går i glemmeboken når de andre har store glansnumre med dansere og koreografi – og så kommer lille jeg og synger en liten ballade og går igjen… Vi får se. Kan jo gå begge veier.

Dette innlegget ble publisert i Silje. Bokmerk permalenken.

15 kommentarer til Siljes tanker

 1. Håper du eller ho fra Narvik vinn.. 😛
  Hadde vært arti å fådd nåån nordfra.. Man ser jo at dåkk e de flinkeste.. 🙂

 2. fosile sier:

  Silje, du har noe helt spesielt, og det er lett å se at du er skapt for å holde på med dette! Stå på med sangen, dette klarer du så lett som bare det. Du er den perfekte Kathy Selden!!!

 3. SIlje's Fanclub sier:

  Silje, vi sitter hjemme i stua di å heier på deg så det jubler i hele huset. VI skal stemme bort resten av stipendet i dag;)

  YOU GO GIRL!!!!

 4. Jeg ser opp til deg! sier:

  Du er mitt idol, hvem er ikke misunnelig på deg???! Fantastisk 😉

 5. Stine sier:

  Er det noen som sa noe om en vakker stemme??? Jaaa da er det deg silje. Du stråler som sola og er skapt for dette og det vet alle. …!!
  Du kommer garantert til å få rollen……. S… nill
  i … intligent
  l … ur
  j … entete not
  e … xpert i å danse goo silje yeah yeah….. snakkes snuppa

 6. Peterboy sier:

  Silje,
  du er jenta som velges, du er rett type og det er som teller mest «in the end of the day». I tillegg har du en nydelig stemme med en bevegende vibrato som er original og sjarmerende. Ikke vær redd for å åpne deg, det tar av den dagen du tørr og bestemmer deg. Gleder meg til å følge deg videre. Bit livet i låret og hold tonene helt ut, neste uke blir det stepping. Peterboy

 7. Morten sier:

  Du er så rå Silje!

  Jeg har egen avstemning. Det er et noe komplisert system. Jeg skal samtidig sette opp hvem jeg tror som går videre og hvem publikum stemmer videre. Bommer jeg på noen så er hun ikke med i betraktningen hos meg selv om hun fortsatt er i konkurransen. Sånn har jeg oversikt over hvem jeg gjetter riktig for hver gang og hvem som fortsatt er med. Det er som sagt ikke helt det samme. Etter 30.10 har jeg riktig på tre som fortsatt er i finalen.

  Du er personlig favoritt til å vinne Drømmerollen. Heidi har jeg som nummer to. Bibbi er nummer tre.

  Jeg trodde Elisabeth skulle bli din argeste utfordrer.

 8. moelak sier:

  GO, SILJE!!!!! Du er så utrolig rå og tøff på scenen!!! Stå på! Vi heier på deg alle sammen og jeg er kjempestolt av deg!!!
  Du fortjener virkelig å klatre helt til topps!!! Håper vi ses igjen snart!

  *klem* Monica

 9. Tore sier:

  Tror du skal være glad for at du fikk det sangnummeret. Var usikker på hvor god sangstemme du hadde etter å ha sett de første programmene (det valgfrie nummeret var kjempetøft, og du fikk vist at du kunne danse både i det og i det neste, men stemmen ble ikke satt ordentlig på prøve før i dette tredje nummeret). Du fikk til fulle bevist at sangstemmen holder mål. Vet ikke så mye om Singing in the rain, men fikk jo med meg at Kathy Selden ble valgt til å synge for å dekke over at en stjerne manglet sangstemme. Da må jo den som skal spille Kathy ha en over gjennomsnittet god stemme, og det har du! Lykke til!

 10. silje sier:

  Hei Silje du er kjempe flink til å steppe,danse og synge.
  Jeg håper du vinner.Det gjør du nok
  🙂

 11. Katrine sier:

  kjæææmpe fin kjole du hadde i dag!!! kor du har funne den?

  Du e foræstn bæst!!!!!! heije på dg!!!

  du har 10000000000% vinner sjanse!!!

 12. Erik Arntzberg sier:

  Silje, du er helt fantastisk, du synger som en engel og danser så utrolig bra, du utstråler noe som er så inderlig flott og godt, du er ei riktig go`jente, så stå på, du klarer det nok til sist og du har en lysende fremtid foran deg, men behold den sjarmen du har i dag for all tid.

 13. hanna sier:

  you go girl 😀 😀 😛

 14. Åse sier:

  Hei Silje… Nå er det «dagen derpå» , og Heidi stakk av med seieren.. Fortvil ikke.. Dine opptredener har vært vel så bra som hennes.. Du har en fantastisk stemme, kjempeflott utstrålling, og du har gitt meg ideen om å begynne på steppekurs.. Håper du også snart får en scene hvor du kan «glittre på»… Synes veldig synn på deg, det må føles veldig tøft og være så nært målet, for så ikke å nå det helt.. Måten du «holdt hodet høyt» på i gårkveld, da Heidi stakk av med seieren,tar jeg av meg hatten for.. Om du ikke vant i gårkveld, så er du «en vinner»! Håper deltagelsen din i drømmerollen vil åpne nye dører for deg… Har nytt hvert øyeblikk av dine opptredener, og ønsker deg lykke til videre i karrieren din.. Hilsen Nordlending i utlandet, som har fulgt serien på nett-TV….

 15. Marte sier:

  Hei gratulerer med finaleplassen.DU ER BARE BEST!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *